|
Autoru |
Poruka |
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
a jel ovo moze da se iskopira pitanja mislim da ne moram da prepisujem ?
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
hahahahaha zmaj zaebant
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ljubnem te u pametnu glavicu heheh a mozes ti i ponovo pisati sve..nema veze 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
hahahahaha Bem ti zivot,pa sta to trazis i dalje ne razumem
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Molena je napisao: Zatrpasmo ovo bemu....
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
moram ovo popuniti samo prvo da svrsim neki posao koji sam zapoceo
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
moji odgovori su poznati,niko me ne zasmijava i svi su bzv. Mrzi me da kopiram 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena je napisao: Da malo osvjezimo rubriku ... nadam se da se slazete Ko vas nasmijava : i dalje oni stari koje sam stavljala u najduhovitije Ko vas nervira : ponekad Pitt Ko siri pozitivu energiju : svi sa kojima mozes pisat, a da ti ne ostv jdno slovo , ili jednu rijc to m je skoz bzvz Ko je negativan : bOSS je nadrndan axaxa Ko nema svoj stav : ko cesto mijenja misljenja, pa i ja Koga bi 'izresetali' na vrucoj stolici : Volim svima postavljat pitanja Ko pise nepovezano : Uther Ko puno filozofira : Julia, ali meni je to zabavno citati ahahha Ko ima ‘najgori’ rijecnik : Mislim da ja, psujem kao kocijas Ko je zaljubljen na forumu : Molena u Casuela, A MeGi u Picarda, znate one su jedno vece navile sat u 4 ujutro da bi dosla na forum i napisale da su se vratile iz izlaska tako da bi napravile njih ljubomornima, TAKO KAZE PITT A Mislim da su Julia i LaYa zaljubljene isto. She je odavno izgubila glavu. A od muskih Uther i Pitt su zaljubljeni. Ja nisam zaljubljena, js niko nije uspio osvojit maj korason Ko najvise flertuje : Msm da niko vise, svis u videli da od flerta nema leba Koga zovu ‘manijakom’ : Citala sam da Pitta tako nazivaju Ko se najlakse uklopi s novim forumasima(kad se isti pojave ) : Molena i ja ali na razlicit nacin, molena ih mazi a ja ih gazim Iskra je veoma ljubazna zena Ko najvise ‘skriva’ sebe : svi kojih nema na atributima Ko je otvoren kao knjiga : Koga simpatisete (suprotni spol) : Pa sve one koje volim citati, jer pisu smjesno, rekla sam milion puta. Pitt,Trile,Picard (mada Picard me ponekad nervira jer se folira) dodala bih Naopakog, on mi se cini ok. Koga smatrate ‘prijateljem’ : U koga imate povjerenje : U tw i just Koga bi ‘opalili’ ( samarom ili onako ..vi odlucite i navedite) : tiganj bih radio Koja rubrika nedostaje na forumu a voleli bi da postoji : Nek neko otvara nove teme slobodno, samo nek se pise Kome bi voljeli zaviriti u pp : hehehehe SVIMA, bas sam radoznala Da ste admin sta bi promjenili na forumu : Vas savjet kako prodrmati forum : Pa to sve zavisi od forumasa. alli vec je milion puta dokazano da neki dobar trac i svadja prodrmaju forum kada dodje Pop Vuja Kojic leleeeee foum zivne Kome mi dodjelili crveni karton na forumu : Ne bih nikom, malo nas je.Malo ali valjano xaxaxa ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Citiraj: Megiiiiiiiiiiii hahahhhaah ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Ko vas nasmijava : Laza, Molena, Radisav, Megi, Twili... Ko vas nervira : PittKo siri pozitivu energiju : Molena, Laza, Iskra, Megi, Zex, Pic, EmaKo je negativan : Pitt, SHE, BossKo nema svoj stav : Vuja KojicKoga bi 'izresetali' na vrucoj stolici : nemam neku volju za timKo pise nepovezano : Ne znam, ali imam utisak da Pitt sere nepovezano.Covek se pogubi ne zna sta je napisao juce pa sutra sere nesto drugo Ko puno filozofira : PittKo ima ‘najgori’ rijecnik : ZmajKo je zaljubljen na forumu : Nemam pojmaKo najvise flertuje : Najvise flertuje Casual, al onako pedantno i polako, a ovo sto radi Zmaj to se ne moze nazvati flertom to je klasicno nabacivanje.Pitt se nabacuje prostacki i on stvarno misli da ce naci "trebu" svog zivota ovde....zao mi ga je.Flertuje i Emica, nek se znaKoga zovu ‘manijakom’ : Pitt je manijak za sve pareKo se najlakse uklopi s novim forumasima(kad se isti pojave  ) : Nek se pojave lako cemo mi....eto na primer, ja bi se lako uklopioKo najvise ‘skriva’ sebe : MegiKo je otvoren kao knjiga : IskraKoga simpatisete (suprotni spol) : Molenu, Megi, Lazu, Twili, Iskru, Senku, Emu, Koga smatrate ‘prijateljem’ : Mo, Laza, Twili, IskraU koga imate povjerenje : Koga bi ‘opalili’ ( samarom ili onako  ..vi odlucite i navedite) : Aj bas da to ne kazem....neka za sada prazno, mozda i kazem uskoro  Koja rubrika nedostaje na forumu a voleli bi da postoji : Super je i ovako, ako se setim reci cuKome bi voljeli zaviriti u pp : NikomDa ste admin sta bi promjenili na forumu : Ma nista...osim mozda...da, izbacio bih najveceg spamera u univerzumu Vas savjet kako prodrmati forum : Kad mi naleti ideja editovacuKome mi dodjelili crveni karton na forumu : Pitt-u i nikom viseEh, za sada ovako, videcemo kako ce se odvijati dalje...
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 47 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|