Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kako je moguce da je jedan bosanac pokupio nagradu sve vam bosanci pred nosom odnesose hehe..i u VB pobjedama imaju iskustva , sad i u Farmi ccccc...strasno msm koliko su ti bosanci samo dobri ljudi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jesu da znaš da jesu 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
svi su ljudi dobri ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
sve znas..ali sve je to BiH hahaha  nije ni u Hr nista bolaj situacija..u Zg je gradonacelnik vec godinama Hercegovac, pola reprezentacije i u rukometu i nogometu su iz BiH...jbg, dobri i kvalitetni ljudi..sta da ti pricam 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: kako je moguce da je jedan bosanac pokupio nagradu sve vam bosanci pred nosom odnesose hehe..i u VB pobjedama imaju iskustva , sad i u Farmi ccccc...strasno msm koliko su ti bosanci samo dobri ljudi  To je zato što je on jedan, a ''nas'' je 24-oro... Rasuli se glasovi... Jedni za Staniju, drugi za Gocu, treći za Klingonce, četvrti za ko zna koga... Bosanko, pssst... Ne peckaj kad mu nije vreme... Još pomeni i Wimbledon, pa da se naljutim... 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
gle kako je poletila, daš joj prst i odeee.... 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
evo glavnih tracara,sad ce da razvezu pricu na verskoj i nacionalnoj osnovi 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahahha..msm da se razumijemo ja ni ne znam ko je Memo ali eto..cudno i gotovo Noleta obozavam..ne u njega da diram nikada:*..ne bih mu ruke naplatila he he
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: hahahahha..msm da se razumijemo ja ni ne znam ko je Memo ali eto..cudno i gotovo Noleta obozavam..ne u njega da diram nikada:*..ne bih mu ruke naplatila he he Heh... Imaš pravo... SHE je napisao: evo glavnih tracara,sad ce da razvezu pricu na verskoj i nacionalnoj osnovi  Nismo mi u tom fazonu. Meni je Molena sestra, a Pikard bro... Odakle ti to da ćemo o tome... Još tračare... Auuu She... Take it easy
|
|
|
|
|
|