Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Picard je napisao: Iskra je napisao: kreČe nova u septembru ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) nije mi jasno kako ta čuda od showova opstaju kod vas ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) Sve dok ne uđemu u EU imamo pravo da gledamo rijalitije, da jedemo krive krastavce, da pečemo rakiju i da koljemo prasiće iza kuće... To su male draži zemalja trećeg sveta... Možeš samo da nam zavidiš ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Picard je napisao: Iskra je napisao: kreČe nova u septembru ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) nije mi jasno kako ta čuda od showova opstaju kod vas ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) pa kod nas jedino to moze da opstane posto za drugo nismo
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Žex, to će vam biti jedna od prvih točaka u predpristupnim pregovorima koje ćete se morati odreći... Anđelka Merkel je posebno osjetljiva na to
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
a pošto čemo ući na sveti nikad ima se nagledamo ihaaaaaaaa ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Picard je napisao: Žex, to će vam biti jedna od prvih točaka u predpristupnim pregovorima koje ćete se morati odreći... Anđelka Merkel je posebno osjetljiva na to Krivi krastavac ume da boli... Jasno mi je zašto je osetljiva na to... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
onih pedeset hiljada evrica,ni krivih ni duznih,sto odletose iz srbije Dobro,nisu jos,ako je verovati statistici Zeljko ce ih isplatiti za jedno pet godina,al svejedno su odleprsale parice 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
SHE je napisao: onih pedeset hiljada evrica,ni krivih ni duznih,sto odletose iz srbije Dobro,nisu jos,ako je verovati statistici Zeljko ce ih isplatiti za jedno pet godina,al svejedno su odleprsale parice  Dinkić sprema rebalans budžeta zbog tih para... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
o čemu vi pričate bilo nedavno u medijima da Srbija izašla iz krize niste upoznati sa situacijom
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Picard je napisao: o čemu vi pričate bilo nedavno u medijima da Srbija izašla iz krize niste upoznati sa situacijom Jeste... Izašli smo iz krize. Sada smo u bankrotu... Krize više nema ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
gle kako je neozbiljan pa BDP vam porastao čovječe