| Autoru |
Poruka |
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
pitta cesto psujem tj familiju ne njega
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
to je moje zapazanje koje ne mora biti tacno al ja msm da je ipak je i mnogo si mi bre dosadan kao forumas ne zasmijes me i imam pravo to da kazem a ako si drugima interesantan SUPER ![[podrzavam.gif] [podrzavam.gif]](./images/smilies/podrzavam.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Pa nisam se skolaovao bezveze,nego da imam koristi od toga,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Pitt ne hvali se, kao da to nekog zanima kolko ti zaradis a i ne vjerujemo ti dok ne slikas tako ti nama pises kada kazemo da smo bili vani ili na moru ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne hvalim se samo kazem da mi se ne isplati ici na Farmu,sta da slikam,svoju placu,,hahahahhaha,pa valjda ti je jasno da ovako pametan tip ne radi za čavle/eksere.... Da sve onako poredjaj jednu do druge kao lepeza da bude U P.m . postavi nama da bar oci parimo Ma nemooj, valjda je i tebi jasno da ovakve djevojke kao Molena i ja znamo da uzivamo kao sto ti nama kazes ne vjerujes dok ne vidis slike e tako i ja tebi FOTOS ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Hvalite me usta moja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Pitt ne hvali se, kao da to nekog zanima kolko ti zaradis a i ne vjerujemo ti dok ne slikas tako ti nama pises kada kazemo da smo bili vani ili na moru ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne hvalim se samo kazem da mi se ne isplati ici na Farmu,sta da slikam,svoju placu,,hahahahhaha,pa valjda ti je jasno da ovako pametan tip ne radi za čavle/eksere.... Da sve onako poredjaj jednu do druge kao lepeza da bude U P.m . postavi nama da bar oci parimo Ma nemooj, valjda je i tebi jasno da ovakve djevojke kao Molena i ja znamo da uzivamo kao sto ti nama kazes ne vjerujes dok ne vidis slike e tako i ja tebi FOTOS ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Daj ne mijesaj babe i žabe,ti i Molena niste nikuda isle u sobotu uvecer,a napisao sam vrlo uvjerljivo zasto i kako,,,
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
bio bih bolji forumas da neko hoce da mi objasni sve tek pre neki dan sam naucio kko mozes da vidis sve postove od nekog a to me je lazica naucila ona je doktor
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Megi ajmi daj neki link od dobrog filma,,,ti to znaš,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Uther samo uci ,uci ,uci i eto dobar si za to jer znas da izaberes najbolje od kojih da ucis
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač