| Autoru |
Poruka |
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Ништа не капираш, Могли није Деби обријао бркове, већ је уместо наци бркова пустио ове домаће, раскошне, шумадијске, или бачванске, или херцеговске, какве ли... Па Дебилко, Сено! Шта, ни ти га ниси препознала са већим брцима. Свака му част, како се маскирао! ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Има још једна новост: Деби је променио фазон бркова. Био код моје другарице на кафи, а она га усликала. Добро, није била само кафа, мало су се задржали у билатералним и обострано корисним разговорима, мада је Деби повремено нешто неразумљиво мумлао... Астра, ако је ово неко откривање приватности, слободно скини пост... Нисам прочитао она ситна слова у приступници форуму, где су исписане забране и слично. Али ако је Деби исто такву слику поставио, значи да је сагласан... Morao sam da citiram ovaj post... Čisto da ova slika bude i na ovoj strani... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
znaci promjenio brkove hajde..nek se nesto desava barem
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Црни Бруле! Шта ти би? Што завидиш Дебију на брковима? Нико ти не брани и ти да их пустиш!
Тамо ниси комплетиро оглас! Ниси ставио цену услуге, нити си написао да ли издајеш каса блок са обрачунатим ПДВ-ом. Или то радиш као доброчинство, донаторски?![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...vish tacno..mogo bi dase iscimam za pelcer... ...sam ne znam otjel dami se primi ko njemu..  ... ...inace..za oglas..nista pdv..toe vise siva ekonomia..tacnie braonkasta ovono..  ....
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Veče ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089