| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kako sta..pa da prave ljubomornim virtulane ljubavi  ma razumijem ja tvoju salu...samo ima ovih koji ne razumiju ni sebe a kamoli druge...jer ne gledaju oko sebe da gledaju vidjeli bi da u njihovim gradovima ljudi kuci dolaze i u 7/8/9... I nije sala...prijatelja i suradnika pozdravi i nadam se da cemo se opet vidjeti iduce subote...i objasni mi da je bila Megi.... Bilo je pakleno vruce 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nesto razmisljam da ranije legnem veceras kako bih mogla opet ustati oko 4-5 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena je napisao: hehehe..laskavce srce moje... kakav je to zavodnik postao..pa to ni rodjena majka vise ne prepoznaje  ma kakav zavodnik kada moje laskanje ne ostavlja efekat  trazim put, polako ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nema nista od polako mogao bi ti malo i da ubrzas znas...  uhhh..kaze ne ostavlja efekta kad bih samo mogla da ti pokazem ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ovaj bolje peva od većine naših nazovi pevača... Bravo ... Haj tu evribadi
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
haj i tebi evribadi Zex  slusala sma ovoga...puno su ga kacili po FB par dana nije los
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
S' obzirom da je skoro naučio jezik ovo je i više nego dobro... Kaže u nekom intervjuu da mu nedostaje rakija i da stiže opet.... 
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Има још једна новост: Деби је променио фазон бркова. Био код моје другарице на кафи, а она га усликала. Добро, није била само кафа, мало су се задржали у билатералним и обострано корисним разговорима, мада је Деби повремено нешто неразумљиво мумлао... Астра, ако је ово неко откривање приватности, слободно скини пост... Нисам прочитао она ситна слова у приступници форуму, где су исписане забране и слично. Али ако је Деби исто такву слику поставио, значи да је сагласан...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
kao da se neko pridrava toga...ono je napisano samo sto mora nista se ne primjenjuje samo otkrivaj  jao debe....bas me iznenadi....msm nije sto se tice nerazumljivog mrmljanja dobro to ali odsjeko brkove..neprepoznatljiv covjek 
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46373
|
Mad ko je to na slici... ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|