| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Могли, само да ти скренем пажњу: Младић с којим си синоћ била је мој пријатељ и сарадник. Иако је диван дечко, пријатељство које нас веже допринело је да ми учини услугу и да ми пошаље слику коју је снимио моб-ом. А мало се и љутнуо што си га, за тренутак, запоставила да би се јавила МеГи. Мора да је синоћ била паклена врућина тамо!
Ово ти је опомена за оно што си своју слику држала свега 28 секунди на атрибутима. Ако је не поставиш за трајно, шаљем још једну слику, без лаптопа! ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Koja jabuka,,,,ajmeeeee
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sljedeci put cemo da slazemo nesto pa da se ta laz providi sa Marsa Hvala Pitt na savjetima mnogo hvala.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahahahah Mad  a ja se jos pitam zasto me poslije vezao i rekao zasluzila si kaznu...nije vjerovao da je Megi u pitanju .... nema veze...volim kad me neko onako kaznjava obecavam trajno na pp poslati kradem tudje fore vezano za pp...ali tako je najsigurnije ne moraju svi sve znati 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: [zenskismeh.gif]
Pa jbt sto bi poludeli Daj Megi pa tko bude do pet vani,ja sam muski pa sam mozda dva tri puta bio do pet vani,iti kad je svadba,ili docek nove,,,jednostavno mi to ne ide s tobom,cak ni s mojom prijom Molenom... Ja nisam ni rekla da sam bila do 5 ali dosla sam oko 4 i nesto, ustvari nebitno je Bitno je to da samo se Molena i ja zezale i pricale o izlascima , kaficima nije ni bitno bolje o tome nego da tracamo na pp forumase koje ni ne poznajemo a ti odmah pises svoju pricu , izvrces. a sto se tice vremena, meni se vec oko 2-3 ide kuci jer mi brzo dosadi ali drugi nece Dobro,necemo vise o ovome,izvuci neku pouku iz ovoga...i galsaj za Sraptaniju,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) e TRT Prije bi taj frend skinuo zvjezdu nego mene ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena, procitao sam "Casual srce moje" posle mi se sve smutilo pred ocima...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hehehe..laskavce srce moje... kakav je to zavodnik postao..pa to ni rodjena majka vise ne prepoznaje 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Vazi Pitt glasacu za Staniju ako obecas da neces odavati moje providne fore po forumu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Molena je napisao: hahahahahah Mad  , a ja se jos pitam zasto me poslije vezao i rekao zasluzila si kaznu...nije vjerovao da je Megi u pitanju .... nema veze...volim kad me neko onako kaznjava Оbecavam trajno na pp poslati. kradem tudje fore vezano za pp...ali tako je najsigurnije, ne moraju svi sve znati  Ма шалим се, Могли... Не мораш ништа да шаљеш, нисам ја тако знатижељан. А не правим ни колекцију. Оно чега има на атрибутима сматрам за оно што су учесници/це хтели да се о њима зна. Само сам хтео да се нашалим с вашом целовечерњом дискусијом, да ли сте МеГи и ти излазиле у град и да ли сте били с дечацима! Па шта ће девојке друго да раде?
|
|
|
|
|
|
|
|