|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Totalno nelogicno,ako je netko dosao doma poslije ponoci i legao,nema logoke da se probudi u 5 ujutro,a da bude do pet vani pa jebote Megini roditelji bi poludjeli,pa tko bude vanka do pet ujutro,dakle totalno ne vjerodostojno,,,,Jedino je mogao ustati u pet ujutro ako je zaspao do ponoci,stvar logike,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Zakljucak:Nije se islo vani,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pa jbt sto bi poludeli
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
znaci Molena nije izasla vec je mene pravila ljubomornim kako bih voleo pite da ti verujem ali na zalost sve se bojim da nije tako
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif]
Pa jbt sto bi poludeli Daj Megi pa tko bude do pet vani,ja sam muski pa sam mozda dva tri puta bio do pet vani,iti kad je svadba,ili docek nove,,,jednostavno mi to ne ide s tobom,cak ni s mojom prijom Molenom...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: znaci Molena nije izasla vec je mene pravila ljubomornim kako bih voleo pite da ti verujem ali na zalost sve se bojim da nije tako Frende moj tako ti je stoposto,nema druge pa razmisli malo,,logika...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jbt bolje da se ne javljam kad u 7 dodjem  Casual srce moje...a izvini sto sam sat navila kasno inace na vrijeme bih ja dosla...kad mi je sat zazvonio jutros u 5..nisam znala jesam posla ili dosla hehe :*
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
I da,postovani kad lagite,kao sto to i ja nekad radim,ne pretjerujte da se to vidi s Mjeseca,nego onak pomalo šeretski da bude uvjerljivo,no ovo vase nebi ni Ekrem progutao,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: [zenskismeh.gif]
Pa jbt sto bi poludeli Daj Megi pa tko bude do pet vani,ja sam muski pa sam mozda dva tri puta bio do pet vani,iti kad je svadba,ili docek nove,,,jednostavno mi to ne ide s tobom,cak ni s mojom prijom Molenom... Ja nisam ni rekla da sam bila do 5 ali dosla sam oko 4 i nesto, ustvari nebitno je Bitno je to da samo se Molena i ja zezale i pricale o izlascima , kaficima nije ni bitno bolje o tome nego da tracamo na pp forumase koje ni ne poznajemo a ti odmah pises svoju pricu , izvrces. a sto se tice vremena, meni se vec oko 2-3 ide kuci jer mi brzo dosadi ali drugi nece
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Могли, само да ти скренем пажњу: Младић с којим си синоћ била је мој пријатељ и сарадник. Иако је диван дечко, пријатељство које нас веже допринело је да ми учини услугу и да ми пошаље слику коју је снимио моб-ом. А мало се и љутнуо што си га, за тренутак, запоставила да би се јавила МеГи. Мора да је синоћ била паклена врућина тамо!
Ово ти је опомена за оно што си своју слику држала свега 28 секунди на атрибутима. Ако је не поставиш за трајно, шаљем још једну слику, без лаптопа! ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 236 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|