| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
super sam, ma ne boli me glava A ti? ludo bilo kad ni na sat ne znas gledat ahhaha
Kaze ovaj voditelj krema protiv sunca najprodavanija, englezi kakav ten imaju ima da postanu peceni
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahaha..pa kad su svi narandzasti  a i piknik pripreme na onom suncu i gledaju tenis ne boli me glava...pametno sam pila i puno plesala..pa sve izaslo iz mene samo prepusim, pa me to zeza  ali casa vode u zivot vraca a ti si zeznula vrijeme i sat...uranila i nisi me cekala
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
nisam imala snage neispavana sam skroz cuuj casa ja uvek nosim u torbu flasu vode pa onda idem u wc piti da ne moram kupovat u kaficu ne znam zasto, meni se uvjek desava da dehidriram jbt
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahahah....pa mozes valjda otici do sanka i uzeti casu vode barem se kod nas to jos uvijek moze jedino u svijetu se kod nas uz kavu naruci i casa vode i to one s cesme...i dobijes je dzaba
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Kod nas su mnogo bezobrazni konobari ma moze al mrzi me da se guram, a da im dajem pare za vodu, e sipak
A u Grckoj cim sjednes u kafic, pre nego sto bilo sta narucis oni stave na sto flasu vode i case.... extraa
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
i naplate ti je, vjerovatno  ja ovdje ne mogu piti nikakvu drugu vodu osim one iz boce bilo da sam vani ili u kuci, tako da....na isto mi dodje i kada narucis viski, obavezno ti uz njega donesu coca-colu i ako kazes ne treba mi on je uzme ali ti je naplati, jer ti je to u cijeni hehehe tako da...ne mozes dehidrirati nikako pocinje tenis 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma ne naplate bre jos donesu kikiriki i cips
ja najvise volim da pijem iz ruke sa cesme to mi je uuuffff voda onako hladnaaaaaa kao led
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
eh...toga ima jos samo kod nas a kako je krenulo jos malo pa ce nam reci da i ona nije dobra treba se poceti i kod nas prodavati i piti samo voda iz boce industrija i lova.
jao koliko ljudi ispred ima i gledaju tenis na otvorenom
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
uh...stize ga
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ja ne gledam to mnogo mi dosadno al navijam za Djokovica 
|
|
|
|
|
|
|
|