|
Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
POKAJNICI: Stanija i Filip žale za propalim kumstvom sa Danijelom
Stvarno je bio za nas i kada bismo se posvađali pomirili smo se zbog njega, zaključila je Stanija

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović poslednje sate na imanju u Lisovićima provode sami razgovarajući o svim dešavanjima na Farmi. Tako su se dotakli i teme propalog kumstva sa Danijelom Alibabićem.
"Stvarno je bio za nas i kada bismo se posvađali pomirili smo se zbog njega. Da njega nije bilo od naše priče ne bi bilo ništa. Ja tebe nisam konstatovala prvih 10 dana. Družila sam se sa starijima, a ti samo sa mlađima i da nije on došao i pričao sa mnom o tebi ništa ne bi bilo od nas", pričala je Stanija i optužila Filipa da je on taj koji je Danijelu ružno pričao o Jovani.
"Svaki put kada su se on i Jovana posvađali ti si ogovarao Jovanu, a ja sam govorila da je uhvati za ruku i ide da se pomori s njom, a ona je mene ogovarala", rekla je starleta.
"Ja nisam nikada rekao ništa ružno o njoj, samo da on mnogo više vredi od nje", branio se Filip.
"Žao mi je što smo se posvađali sa njim", zaključio je Filip posle priče da je Danijel uvek bio tu za njih kada su se njih dvoje svađali. Kurir
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
UZBUDLJIVO ŽENE BEZ ŠANSI ZA TRIJUMF
SUPERFINALE: Filip favorit, Memo ga prati
Panajotović zasad ima najviše glasova za pobedu na Farmi, drugi je Haljevac, dok Stanija Dobrojević drži treće mesto
 Stanija Dobrojević i Filip Panajotović
Maneken vodi u borbi za 50.000 evra. Sutra je superfinale Farme, a kako stvari trenutno stoje, s imanja u Lisoviću kao pobednik će izaći Filip Panajotović. On po broju glasova zasad drži prvo mesto. Kako Kurir saznaje od izvora bliskom produkciji televizije Pink, maneken koji je izbačen pa vraćen na imanje dobija najveći broj glasova publike, ali mu za vratom diše Sulejman Memo Haljevac.
- Publika proteklih nedelju dana najviše glasa za Filipa i Memu. Stanija drži treće mesto, a ostali ne mogu ni da im priđu po glasovima - kaže naš izvor.
Filip se drži već oprobanog recepta i taktike koja se u rijalitiju pokazala kao delotvorna. Panajotović se na Farmu vratio nakon baraža, kao i Katarina Živković, koja je trijumfovala u trećem serijalu. Pevačica „Granda“ gledaoce je intrigirala ljubavnom vezom s manekenom Banetom Jankovićem. Filip je primenio isti recept kad je zaveo Staniju Dobrojević, s kojom je u turbulentnoj vezi.
(Lj. R.)
 Vicešampion... Memo Haljevac Kurir
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
UŽIVO GOCA BOŽINOVSKA: Vesna Rivas je kvarna osoba
Ona je mnogo kvarna žena. Gradila je ime na tuđim imenima. Svađala se mnogima sa estrade, pričala je Goca

Goca Božinovska je Staniji objasnila kakav je njen odnos bio pre Farme sa Vesnom Rivas i zašto se desila tuča između njih dve. Goca je rekla starleti da je Vesna Rivas mnogo kvarna osoba.
"Ona je mnogo kvarna žena. Gradila je ime na tuđim imenima. Svađala se mnogima sa estrade, sa mnom i sa Mirom Škorić", rekla je pevačica.
"Vi imate nešto od ranije", rekla je Stanija.
"Zakleću ti se u moju decu. Pre 10 godina, kada su izašli moji "Okovi", bila sam kultura, normalna i vredna pažnje. Kolege su me volele. U to vreme je Saša Popović osnovao Grand produkciju i ja sam prešla kod njega, a u to vreme je i Vesna pojavila. Išli smo po emisijama i ja sam je valjda jednom slučajno, jer ja sam odsutna žena, zakačila rukom, a ona je po meni sutradan oplela po novinama. Otišla sam da kupim te novine, a ono slika karakondžule i moja u kojem me je napala da sam dno dna, nikakva pevačica, ližem Saši, a Sale mi se nikada nije ni udvarao, kako ona od mene ne može do Brene i Saleta", pričala je Goca.
"Mi se nismo ni upoznale nego pre tri godine kada smo išle na put u Moskvu. Večerali smo zajedno, jer smo zbog posla morale, ali nismo ni tada pricale", objasnila je Goca. Goca je ispričala kako ju je pogodilo i to što je Vesna pričala da se pokušala ubiti vešanjem i kada je spomenula neke osobe.
"On je mene držao ko primadonu. Otišao je drugoj, plakao je kad je odlazio, ali tako je moralo. Do goroba me je voleo", pričala je Goca o svojoj velikoj ljubavi.
"Konstantno me je pljuvala, da sam prostitutka, da sam žena koja se prodaje, drolja sa magistrale. Kako se ne boji da će ljudi dati demant na tu priču, ali takve stvari gde slušaju moja deca. Neću dozvoliti da me jedna bunaletina tako priča", rekla je Goca.
"Nek je ona živa i zdrava i neću ništa reći o njoj. Ona će za mene biti majka jednog sina i samo dalje od mene", rekla je pevačica. Kurir
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
UŽIVO Farma: Večeras dva takmičara idu kući
Dva farmera večeras napuštaju imanje u Lisovićima. Izbačeni takmičari koji su bili gosti u rijalitiju, danas su otišli kući. Linije otvorene od 20 časova

Dva farmera večeras idu kući!!
Produkcija rijaliti šoua "Farma" je odlučila da "očisit" imanje pre superfinala. Linije za glasanje su otvorene od 20 časova, a osam farmera se bori za ulazak u završnicu rijalitija. Među njima su se našli Stanija Dobrojević, Filip Panajotović, Goca Božinovska, Nenad Aleksić Ša, Radojka Bogdanović, Sulejman Haljevac Memo, Ekrem Jevrić i Andrija Marković Aki .
Sinoć u vanrednom izbacivanju imanje je napustio Danijel Alibabić, a pre njih su imanje u Lisovićima napustili Ljuba Pantović, Vesna Rivas, Jovana Nikolić i Saška Karan.
Farmeri koji su ispali pre finala danas su napustili imanje u Lisoviću i u kući su ostali samo oni koji se bore za pobedu u četvrtoj sezoni „Farme“.
Pratite sa nama još jedno vanredno izbacivanje iz minuta u minut... 20:47 - FILIP: POBEDNIK TREBA DA BUDE ISKREN
Ognjen je sa Filipom i pitao ga je šta po njegovom mišljenju treba da ima pobednik.
Filip: Dosta teško pitanje. Mislim da je svako zasluženo došao dovde. Mislim da pobednikk treba da bude iskren, ali sa svojim stavom i bez puno ogovaranja. Onaj ko je ostavi najveći pečat, taj treba da pobedi. 20:42 - RAKA ZASMEJAVAO PUBLIKU
Gosti su rekli svoje mišljenju i o Ekremu Jevriću.
Raka: Ekrem kad vidi Vendi on se izgubi načisto. Ne sviđa mi se što Memu stalno priča da je "on njegov musliman". On ne bi smeo sa naše televizije da pozdravlja Albaniju. Ne sviđa mi se. On će da crkne ako ne bude pobedio.
Mina: Na početku je bio interasantan. Jadna njegova Igbala. On je kao Alisa u zemlji čuda.
Jovana: On je dugačiji. To ga ne opravdava. Nije on naivan, veoma je namazan, znam iz iskustva.
Marko: Na stranu sve, to je jedini čovek koji me uvek nasmeje.
20:39 - EKREM: VENDI JE PRAVA ŽENSKA ZA MENE
Ekrem: Mora da is iskren, pošten i dobar čovek. Ne treba da imaš lošu politiku.
Ognjen: Kakako je bilo sa Vendi sinoć? Da li ti nedostaje?
Ekrem: vendi me je iznenadila. Moja žena je bila ljuta i rekla je gazdi da ne dovodi Vendi i tako je bilo. nedostaje mi. Dobra je bila ženska za mene. vendi bi mogla somavaku da slomi, ne da je prebije, nego u priči je jaka. probao sam da je zamenim sa Saškom, Gocom, Ljubom.
20:37 - GOSTI: GOCA JE ŽENA IZ NARODA
Jovana: Meni je apsurd da neko nema taktiku, to ne može da se desi. Goca ima lepu taktiku, zdravu. Sviđa mi se što je žana iz naroda, da može da se nepije, posvađa, posavetuje.
Marko: Meni Goca ne izgleda kao neko ko ima taktiku. Kod nje mi se sviđa što ne ide pos vaku cenu na pobedu. Mina: Ni ja nisam imala taktiku, bila sam ono što jesam.
20:35 - GOSTI O MEMU
Jovana Pajić: Meni se Memo dopada.
Mina Kostić:opada mi se i mislim da je on veliki igrač.
Raki Radoviću se dopada, a Marko Đurovski je rekao da mu se najviše dopada Memov ples i da je uneo dinamiku kada je ušao na imanje.
20:20 - MEMO: POBEDNIK TREBA DA BUDE ŠOUMEN
Ognjen je sa memom u dvorištu imanja.
Voditelj: Šta po tvom mišljenju treba da ima pobednik? Mamo: Mislim da taj neko treba da drži šou, neko ko će animirati ljude.
20:07 - OGNJEN SA FARMERIMA
Ognjen je na imanju sa finalistima. Takmičari ne znaju da će večeras dvoje napustiti Farmu.
Voditelj: Vas je osam, neko večeras napušta imanje. Ima li neko nešto kaže?
Aki: Ako nismo rekli za ovih 100 i nešto dana, onda ne treba ni ovih 10 sekundi da pričamo.
Goca: Farma je prazna otkako su svi otišli, baš je tuga.
20:01 - LINIJE ZA GLASANJE OTVORENE
Linije za glasanje su otvorene. Kod Aleksandre u studiju su bivši farmeri: Marko Đurovski, Raka Radović, Mina Kostić. Novosti
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46194
|
Farma 2013: Danijel Alibabić i Jovana Nikolić prvu noć van Farme proveli gledajući rijaliti

Verenici Danijel Alibabić i Jovana Nikolić prvu noć u stvarnom svetu gledali su rijaliti šou Farma na laptopu.
Danijel Alibabić je sinoć napustio imanje u Lisoviću. Možda nije dočekao superfinale, ali njega je u studiju u Šimanovcima dočekala verenica Jovana NIkolić. Tu je bio i njegov drug, pevač Ćemo, kod kojeg je veselo društvo provelo noć.
Prvi poljubac van "Farme" usledio je kada se Jovana Danijelu bacila u zagrljaj čim ga je videla i njihov susret je bio jako dirljiv. Na društvenim mrežama se pojavila slika njih dvoje kako provode prvu zajedničku noć gledajući "Farmu".
Podsetimo, Danijel i Jovana su nekoliko puta imali seks na Farmi, a Danijelu je kad je pogledao svoj profil pošto je izbačen sa Farme bilo pomalo neprijatno i samo je kratko prokomentarisao da su radili sve što rade mladi.
Ljubav između Danijela i Jovane je krunisana veridbom, kada je pevač na jednoj od žurki klekao ispred misice i zaprosio je i to odmah pošto se Jovana vratila na imanje sa kojeg je izašla misleći da je ostala trudna sa Danijelom. Ispostavilo se da je misica imala samo veliku upalu, pa su joj doktori dozvolili da se vrati u Lisoviće.
Kako su tada komentarisali, da je ostala u drugom stanju, sigurno bi zadržali bebu jer bi ona bila plod velike ljubavi. svet+
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46194
|
"Farma": Izbačen Ekrem Jevrić
Ekrem Jevrić izbačen je sa "Farme" u polufinalnoj večeri. Linije su otovrene za glasanje, imanje u Lisovuću večeras napušta još jedan farmer.

Internet zvezda Ekrem Jevrić večereas je dobio najmanje glasova publike i samim tim je ispao iz trke za glavni premiju pd 50.000 evra. Iako je mislio da ne treba večeras da napusti rijaliti, publika je odlučila drugačije. Linije za glasanje su ponovo otvorene, publika večeras izbacuje još jednog farmera. blic
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Sulejman Haljevac Memo pobednik "Farme"
Ša je prvi superfinalista koji je izbačen sa imanja, Aki drugi, Goca Božinovska treća, Radojka četvrta eliminisana. Za pravo mesto se borili Memo i Stanija

Sulejman Haljevac Memo je pobednik četvrte sezone rijaliti šoua "Farma". Ša je prvi superfinalista koji je izbačen sa imanja, Aki drugi, Goca Božinovska treća, Radojka četvrta eliminisana.
Četvrta sezona „Farme“ ostala upamćena po skandaloznim svađama, tučama, psovkama koje do sada nismo mogli da čujemo, ali i veridbi Danijela Alibabića i Jovane Nikolić. Dosta poemike je bilo oko Stanije i Filipa.
Kako je tekla noć kada se birao pobednik Farme čitajte ovde:
20:03 - FILIP PANAJOTOVIĆ NIJE DOŠAO
Filip Panajotović nije došao još.
20:09 - POSLE PRESEKA GLASOVI SE BROJE OD NULE
Aleksandra je rekla da se nakon svakog preseka glasovi broje od nule. Ognjen je sa farmerima.
20:15 - STARI FARMERI U STUDIJU
Svi takmičari koji su izbačeni iz rijalitija su u studiju. Ljuba je sve vreme bila sa Jovanom i Danijelom.
20:20 - BIVŠI FARMERI SE ZABAVLJAJU U STUDIJU
Dok traju reklame voditeljka se domunđava sa produkcijom. Bivši farmeri takođe pričaju između sebe. Goca Bjelica doziva Ekrema. Dule gleda kakave nokte ima Saška Karan. Vesna Rivas priča sa Jovanom.
20:26 - USKORO IZBACIVANJE JEDNOG SUPERFINALISTE
Uskoro jedan superfinalista odlazi sa imanja. Ognjen je sa Radojkom, Memom, Ša, Gocom, Akijem i Stanijom.
20:31 - LINIJE ZATVORENE
Linije za glasanje su zatvorene.
20:32 - IZBAČEN ŠA
Ognjen: Imamo informacije. Mora da vas ostane pet. Jedan od vas ide u Šimanovce. Imate li neki osećaj.
Ša: Čudan osećaj.
Stanija: Najčudniji dan ikada.
Goca: Najsrećnija sam što se sve završava.
Ognjen: Idemo sistemom eliminacije. Memo sedi, Goca.
Publika u studiju aplaudira.
Aki: Čudan osećaj, stalno mi se ide u toalet.
Ognjen: Neka sedne Stanija. Prvi superfinalista koji napušta imanje je Ša.
Aplauz u studiju.

20:44 - FILIP STIGAO
Filip Panajotović je stigao u studio.
20:54 - DECA SUPERFINALISTA U PUBLICI
Aleksandra za vreme reklama okuplja decu Goce Božinovske.
21:02 - IZBAČEN AKI
Linije za glasanje su zatvorene. Napravljen je drugi presek. Ognjen je sa superfinalistima., a Aleksandra je dobila koverat u kome piše ko sledeći.
Ognjen: Na čije rame budem stavi ruku, taj farmer izlati napolje. Goco okreni se prema stolu. Stanija takođe. Aki je rekao da će slušati moj korake. Uspeh je što ste dovde stigli. Tri žene i dva muškarca.
Superfinalisti su nervozni.
Filip posmatra Staniju.
Ognjen: Aki napušta šou.
On je imao 11, 2 odsto glasova.
21:17 - OGNJEN PRIREDIO SUPERFINALISTIMA IZNENAĐENJE

Ognjen je odveo superfinaliste u dvorište jer ima iznanđenje za njih. Prva je Goca.
Aleksandra: Draga Goco niste daleko od vašeg iznenađenja. Molim njenu decu
Gocina ćerka: Uz tebe smo. Ti si najbolja majka na svetu.
Sestra: Nismo se dogovorili da ovoliko ostaneš na Farmi. Uz tebe smo.
Goca maše i plače.
Stanija je sledeća.
Mama: Jedva čekam da te vidim.
Mema pozdravljaju prijatelji. Prijatelj: Volim te Memo. Ljubi te brat. Čekamo te. Memo plače, a i njegov brat u studiju. Radojka je na redu. Ćerka: Jedva čekamo da te vidimo.
21:31 - U STUDIJU HAOS DOK TRAJU REKLAME

Dok traju reklame, Dule je skinuo košulju, Aleksandra ima probema sa mikorofnom.
21:33 - SUKOB U STUDIJU

Ša je stigao u Šimanovce. Sačekali su ga prijatelji, ali i devojka koju je krio do sada.
Ša: To je ta devojka.
Aleksandra: Kako je bilo na Farmi?
Ša: Nisam mogao da se zezam . Nisam ponosan na svoje ponašanje u pojedinim momentima.
Saška Karan je upala reperu u reč što je veoma uznemirilo majku popularnog repera. Ša je skočio da smiri situaciju.
21:50 - IZBAČENA GOCA BOŽINOVSKA

Ognjen će izbaciti još jednog farmera. Memo, Radojka, sTanija i Goca sede za stolom. Voditelj je spustio ruku na Goci Božinovskoj.
22:05 - AKI: SANDRU SAM ZVAO U KREVET JER SE PLAŠI BUBA

Aki stiže u studijo. Bivši farmeri mu aplaudiraju, a majka, baka i sestra ga čekaju.
Aki: Osećam se dobro. Prelep je osećaj videti sve ove ljude! Malo sam euforičan i pod adrenalinom. Napokon sam izašao Aleksandra: Zašto si zvao Seksi Sandru u krevet?
Aki: Pozvao sam Sandru u krevet jer je moj ležaj bio najširi.
Aleksandra: Najviše si se izvlačio što se posla tiče?
Aki: Navikao sam da porodica radi sve umesto mene.
Aleksandra: Uvek si imao stav?
Aki: Jesam, nisam jedan od onih koji će da sedi i ćuti.
Filip: Žao mi je što sam mu rekao mnogo ružnih reči.
Mlada "Zvezda Granda" je rekao da je superfinale za njega veliki uspeh jer je mislio da će ostati samo nedelju dana.
22:33 - RADOJKA IZBAČENA

Na imanju su ostali Memo, Radojka i Stanija, a Ognjen je sa njima.
Ognjen: Veliki je uspeh što ste ovde. Sledeči takmičar koji ide kući je Radojka Bogdanović.
22:50 - MEMOV KUM: NIJE LAKO DOĆI IZ BOSNE
- Memo je želeo da se zahvali Srbiji na gostoprimstvu. Ipak nije lako doći iz Bosne, u nedelji koja je bila najteža na farmi - rekao je Memov kum i poručio svima da glasaju za njega.
22:53 - GOCA: FILIPE, RASKINUĆEŠ SA STANIJOM

Goca je stigla u studijo. Publika je na nogama i uzvikuje njeno ime.
Goca je za sebe rekla da ima sve što treba da ima jedna žena, a frizura se lako namesti i da joj je bilo veoma te[ko kada je Ekrem izbačen.
Preplakala sam, nisam ni znala da te toliko volim -priznala je Goca Ekremu.
Božinovska se zahvalila svim farmerima jer nikada nije bila sluga.
- Shvatila sam da se na farmi bira najsposobniji, najkvalitetniji farmer. Trebalo bi da se zove Farma ljubavi. Da povedemo i mi partnere pa da uživamo i mi - rekla je Goca.
Za odnos sa Filipom i Stanijom je rekla da je imala vrlo turbulentan odnos.
- Filip je malo poleteo, ali će oboje doći na moje reči. Ja sam ih branila do jednog trenutka kada je Filip poleteo. Filipe, nije ti to trebalo. Ja mogu da radim i da ćutim, a vi ne možete da radite, samo da pričate - bila je iskrena Goca.
Filip se izvinio za svoje reči
- Stanija i ja nemamo ništa protiv tebe - na šta je Goca rekla. - Možete da imate i problem, ali ja vas oboje volim. Samo kao odvojene, a bićete odvojeni. To je moje mišljenje.
22:56 - STANIJINA MAJKA: MENI JE TEŽE NEGO NJOJ
Stanijina mama Slavica je rekla da misli da je njoj teže nego Staniji. "Teško mi pada jer ona sad trpi nervozu jer ne zna da li će biti pobednik. Sve najbolje o konkurenciji. Stvarno nisam ovo očekivala", rekla je Stanijina mama i rekla da Sani nije mogao trenutno da bude tu.
23:14 - ČESTITKE I VATROMET ZA SUPERFINALISTE
Ognjen je čestitao superfinalistima na uspehu. Na imanju u Lisovićima je priređen vatromet.
23:42 - RADOJKA STIGLA
Radojka je u studiju. Emotivan susret sa ćerkama posle više od tri meseca.
23:45 - KRAJ GLASANJA

Gong se oglasio, što znači da je kraj glasanja. za nekoliko minuta imaćemo ime pobednika Farme 4.
00:11 - MEMO I STANIJA U STUDIJU
Memo i Sanija su stigli u studijo. Uskoro proglašenje pobednika. Stanija se pozdravila sa filipom i majkom. Mema dočekali svi farmeri.
00:14 - POBEDNIK JE MEMO
Ognjen i Aleksandra su dobili glasove. Vlada velika napetost u studiju. Svi bivši farmeri su za to da Memo pobedi.
Publika uzvikuje: Memo, Memo, Memo!!!
Ognjen: Pobednik četvrte Farme po redu je Memo. U studiju je euforija!!!
Novosti
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Šta se dešavalo iza kulisa superfinala "Farme"
Reporter Novosti prenosi atmosferu koja je vladala među bivšim farmerima i u publici u studiju. Pročitajte ko je koga gledao, šta je rekao, ko se molio...

- Ljudi, sklonite se sa scene, ne mogu da radim. Bane, javi se, šta se dešava? Danijele, Jovana ne meškoljite se. Režija, gde je Filip Panajotović? 'Ej, pa vi ne možete preko scene. U programu smo za 30 sekundi, svi na svoja mesta, požurite...i idemo... dobro veče draga publiko – voditeljka Aleksandra Jeftanović je otvorila veče kada se posle više od 100 dana birao pobednik rijaliti šoua „Farma“.
Deca Goce Božinovske, Stanijina majka, ćerke Radojke i Duleta Bogdanovića, Memovi prijatelj i kum su sedeli na svojim pozicijama vidno napeti. Mnogi od njih su se tokom glasanja krstli, prizivali sreću da baš neko njihov pobedi, dok se samo Filip Panajotović molio.
Izbačeni farmeri iz ove sezone rijalitija su, takođe, sedeli u publici i dok su trajale reklame navijali su, smejali se, ali i svađali. Činilo se kao da se nisu dovoljno ispričali, pa je Ćemo sve vreme dozivao Eru i Ekrema, ali su njih dvojica imali "pametnija posla" – zurili su u voditeljku. „Najomrženija“ među njima, Vesna Rivas, došla je sa sinom. Za četiri sata programa retko ko joj se obratio, ali ni ona nije pokazivala volju da sa bilo kime razgovara, već je, kada se oglašavalo vreme za pauzu, izlazila iz studija, pušila i dugo gledala u jednu tačku. Dok su u programu pričala deca Goce Božinovske, kolutala je očima.
- Žena nije normalna. Samo se svađala. Nemoguće da joj niko baš ne odgovara – komentarisali su Stanijini fanovi.
Bivši takmičari su imali svoje favorite: Gocu, Radojku i Memu. Dok su u etar išli njihovi profili, najveći aplauz su upravo dobili pevačica, domaćica sa sela i slikar iz Bosne. Publika je Božinovsku dočekala na nogama, a euforija je bila još veća kada je stigla moralna pobednica - Radojka. Povici, ovacije i dirljiv doček su pokazali da je žena iz naroda nadigrala sve ostale estradne ličnosti.

- Naša mama je najbolja – rekle su nam Radojkine ćerke skoro kroz plač, dok su stiskale majku u zagrljaj. - Presrećni smo što je opet sa nama. Ne smeta nam što nije uzela pare, ona je za nas pobednica. Neka je ona samo nama došla. Jedva smo čekali da je vidimo. Mnogo nam je nedostajala.
A čemu se publika najviše smejala? Retrospektiva Ljubinih komentara i pretnji je dovela bivše farmere do suza. Dok su joj dobacivali da je „čelična lejdi“, ona se samo smeškala i opet je pretila prstom. Ipak, uspela je da nam kaže da ne želi da priča o ćerki, ali i da je ne pitamo ništa za Staniju.
- Ne znam da li je pravda ili nepravada ako Stanija pobedi, ne želim da pričam o njoj i dajem joj medijskog prostora, već ga je iskoristila previše – rekla name je Ljuba, dok nas je organizator odgurao od nje.
Danijel i Jovana se nisu odvajali jedno od drugog. Strpljivo su se slikali sa fanovima, a kada je produkcija pustila video najlepših trenutaka i kada su videli svoju veridbu, približili su glavu uz glavu i sa setom posmatrali trenutak koji im je promenio život. Njih dvoje nisu hteli da se pozdrave sa Filipom Panajotovićem. Ali on nije ni imao vremena da se posveti bilo kome, jer je sve vreme posmatrao ko će da pobedi.
Interesantna je činjenica da se o pobedniku malo pričalo, ni kroz razgovor sa producentima i organizatorima nije moglo da se nasluti ko će trijumfovati. Publika se potajno nadala da će ipak pobediti Memo. Ta želja im se ispunila. Kada je slikar iz Bosne podigao ček od 50.000 evra svi su bili prezadovoljni. Pobednik je sve vreme pokušao da stupi u kontakt sa suprugom Lejlom. Kada mu je to uspelo, plakao je kao kiša.

- Ljubavi, čuješ li me. Ovo je čudo neviđeno. Volim te najviše na svetu – plakao je Memo.
Pobednik je isplakao svoje, Stanija je uživala u medijskoj pažnji, a farmeri su otišli svojim kućama, dok su neki završili kod Goce Božinovske na žurci.
Vrata imanja u Lisovićima su zatvorena do septembra, kada će gledaoci moći da prate nove svađe, tuče, manipulacije i rađanje novih ljubavi.
Novosti
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Memo: Ovo je san, saznao sam da ću dobiti ćerku
Pobednik četvrte sezone rijalit šoua "Farma" za Novosti priča o pobedi, osećanjima, svojoj ženi, Vesni Rivas i Draganu Marinkoviću Maci

Pobednik četvrte sezone rijaliti šoua „Farma“, Sulejman Memo Haljevac, je za „Novosti“ otkrio da je odmah posle uručenja čeka od 50.000 evra, saznao da će njegova žene Lejla roditi ćerku što je zaokružilo njegovu sreću. Slikar iz Bosne i Hercegovine nam je ispričao kada mu je bilo najteže na imanju u Lisovićima, na šta će porošiti pare, ali i šta mu je prijatelj Maca rekao pre nego što je ušao u šou. Memo je ipak najsrećniji zbog toga što su ga ljudi u Srbiji zavoleli i prepoznali u njemu poštenog, iskrenog i dobrog čoveka.
- Ovo je najgledanija Farma i najgledaniji rijaliti ikada na Balkanu – rekao nam je pobednik „Farme“. -Kako je biti na toj poziciji da budete baš vi pobednik, nije teško zamisliti. Možete da pitate Staniju da sam joj u autu čestitao na pobedi, jer mi ni na pamet nije palo da ću ja otići kući sa nagradom. Učestvovao sam u Bosni u šou koji se zove „Izgubljeni“ i tada sam imao 300.000 glasova. Drugoplasirani takmičar je imao 200.000 glasova manje od mene. Znao sam da sam ja taj, ali u mojoj državi. Nisam znao da sam ovde popularan. I ušao sam u „Farmu“ iz jedne neugodne pozicije jer me ovde niko nije znao. Maca je tri puta bio drugi, pa što to ne bi moglo i meni da se dogodi.
* Da li poznajete bivšeg farmera - Dragana Marinkovića Macu?
- Dva dana pre nego što sam ušao na imanje pio sam sa Macom kafu i on mi je rekao da ako budem petnaesti po redu da ću morati da ga vodim na ćevape. Ovom prilikom mu poručujem da će ga Memo voditi na ćevape i na sudžuk.
* Ušli ste kasnije od svih drugiha farmera, da li vam je to dalo neku prednost?
ČOK-TO JE ONO KADA GLUMITE A NE ZNATE * Možete li da nam objasnite šta je čok? - To je kao kad neke vaše kolege pokušavaju da na fantastičan način pokažu sada meni kako su veliki novinari, a nisu. To je čok.
Živeti na „Farmi“ je potpuno dugačije nego kada se gleda iz fotelje.
* Čuli ste se sa ženom?Šta su vam rekli prijatelj i kum koji su došli u studio da vas podrže?
- Pre nekoliko sekundi sam se čuo sa mojom Lejlom. Ona je moje sve. Saznao sam da će moja žena roditi devojčicu i presrećan sam zbog toga. Molio sam se za to.Ako ste pratili „Farmu“ mogli ste da vidite da ona mačka i po. Prijatelji su me ljubili i grlili, ali ni reč mi nisu rekli. Jedino mi je Era Ojdanić prišao i rekao da sam napravio čok kakav niko nije na planeti nije napravio.
* Šta je bio vaš cilj na „Farmi“?
- Kod nas u Sarajevu postoji ulica koju mi zovemo Ložionička bez broja. To je zbog toga što se tamo stalno dešava neki čok i uvek se neko loži, time sam se i ja vodio.
* Šta vam je najteže palo dok ste bili na imanju u Lisovićima?
- U Sarajevu važim za momka, osim što je najmlađi magistar nemačkog impresionizma, neko koga nikada niko nije vređao. U „Farmi“ sam dožive neke stvari što nisam u životu i to mi je teško palo. Poznat sam kao neko kome nije strano da se potuče kad mi do toga dođe, ali ovde sam imao probleme samo sa ženama. Doživeo sam od jedne žene na „Farmi“ ono što mi se za 32. godine nije desilo, a proživeo sam mnogo. Vesna Rivas je svakoga znala da opelete, evo i sada me boli želudac kada pomislim šta mi je uradila. Pet stvari koje su za mene svetinja, ona ih je izvređela. Dotukla me je. Nikada nisam doživeo takav nok-daun i izgubio sam glas zbog stresa. Da sam odreagovao onako kako umem bio bih diskvalifikovan.
Šta mislte zbog čega je publika glasala za vas?
- Kako ću ja to znati, tek sam izašao. Pravio sam čokove, držao sam „Farmu“ 24 sata dnevno na nogama jer sam prvi ustajao, a zadnji lezao.
* Na šta ćete potrošiti 50.000 evra?
-Moja žena je juče saznala da ćemo dobiti ćerku. Ona će sigurno u roku od pet dana potrošiti bar 5.000 evra. Sve je ovo za mene san. Bog mi je svedok da sam ušao u rijaliti da bi ostao najviše dve sedmice.
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Ša: Rekli su mi ako Darija dođe u studio, onda je ona prava
Ša i njegova devojka pričaju za Novosti o svojoj ljubavi, dogovoru da se ona drži po strani dok je on u rijalitju

Niko nije ni slutio da on ima devojku! Par puta je spomenuo neku devojčicu, ali Nenad Aleksić Ša je bio u centu pažnje na superfinalu "Farme" jer ga je sačekala Darija. Reper i njegova nova-stara devojka pričaju za Novosti o svojoj ljubavi, zbog čega su se krili, i kako se osećaju sada kada je rijalitiju kraj.
- Nisam je baš krio. Ona je uvek bila tu u mojim mislima. Zove se Darija i za sada toliko mogu da vam kažem, ostalo ćete tek saznati.
* Darija, da li ste zadovoljni kako se vaš momak predstavio na "Farmi"?
- Najponosnija sam devojka na svetu. Prezadovoljna sam jer je pokazao svoje pravo lice.
* Da li ste vas dvoje od skoro u vezi , ili ljubav traje?
- Ne mogu da kažem da smo od skoro u vezi. Ima vremena kako smo zajedno. Detalje veze bi sačuvali samo za nas.

* Ša, kako ste uspeli da je sakrijete? Kako to da niko nije čuo za nju?
- Znali su farmeri da ona postoji. Uvek kada sam pričao sa Darijom na Farmi, mislio sam na moju Dariju. Imali smo dogovor da se ona drži po strani. Imali smo taj neki raskorak ova tri meseca kada nam je veza bila praktično zamrznuta. Farmeri koji su znali da ona postoji su mi i rekli da ako ona dođe u studio da je prava žene za mene. Kao što ste videli došla je i ja sam presrećan zbog toga.
* Kakav je osećaj kada ste posle više od tri meseca opet zajedno?
- Fantastičan, imam najbolju i najlepšu devojku pored sebe. Šta mogu više da poželim.
* Da li ste zadovoljni svojim učešćem i plasmanom na "Farmi"?
- Bio sam to što jesam. Nisam hteo ni milimetra da se promenim, glumim. Obožavam iskrene ljude.
* Da je Stanija pobedila, da li bi to bila nepravda?
- Bila bi nepravda sigurno. Ona se puno folirala. Ne kažem da je ona loš čovek. Mnogo je glumila i to mi se nije svidelo kod nje.
* Šta mislte o pobedniku?
- Memo je moj drug i brat. Presrećan sam zbog njega. Pobedio je pravi čovek.
Novosti
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|