|
| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
idem da se olesim pa kud puklo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Di ides,negdje u neki klub,,,ili kafic,di ti je ona grendica daj je pozdravi,,,hiihhihi
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
rekla sam ti da nju ne pozdravljam jer si mator jedino mogu onu tetku od 50 godina ma kakav klub, nema to kod nas kod nas sve neke prcvare da izvines na izrazu a tamo sto je kao vece , svi idu fensi, znas ono kad se djevojke ucifraju i izadju da bi sjedile i gledale ko sta obukao i trazile sponzore al ima jedna dobra ulica ,msm u ulici su sve kafici mozes doci i u pidzami
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma kakvi star,nema to veze,bitno je da sam pametan,vjerojatno i ona nije u cvijetu mladosti,mlado je ajde recimo,do 20 godina sve ostalo je relativno,,,samo je ti pozdravi,pa cemo vidjet,,,buahhahahaah,znaci kod vas kucni tulum,pusite,pijete,pa poslije povracate,,,ccccccc
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ne budi pedofil. Zapamti da nisu svi moderni. Ona ima godina kao ja, tako da jeste mlada. Mi smo jos kids. e vala da povracam necu al cu da pusim i pijem i da se smejem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma da i ti si isto jako mlada,,hahhaahah,prosla je tvoja mladost moja Megi,pa nije ti ta prijateljica maloljetna,pa skim se ti to druzis!?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nemam mnogo prijatelja al druzim se sa dobrim ljudima  i ne govori da mi prosla mladpst cuj to pa stvarno mi nabijas komplekse ja cu biti do 35 jos uvek kid a mozda produzim i do 39 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Eno ti Đurovskog onog u studiju,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Casual odi ovamo frende evo Megi dosla,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 136 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|