|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Istina je da mnoge ne dolaze zbog mene,ali razlog je sto sam im rekao da su mi grendice,,,e to je pravo razlog,ako cemo pravo!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena je napisao: Megi ako nisi znala...nece mnogi da dolaze na forum radi Pitta opasno provocira i vrijedja i sad je jos veci psihokreten ja stvarno ne znam...ako ti i Tw nesto ne poduzmete ne pise nam se dobro iako ja reklame ni ne primjecujem...jer su stare i ofucane gospodin Kovac je penzioner u poznim godinama i nije mu jos puno ostalo...sta ce jadan De , ti ovo ozbiljno? A ko nece dolazi zbog njega, bas me zanima ahhaha E pa ne mogu ja nista preduzet o Pittu vidim da znas vise od mene, ne znam ni kolko ima godina, niti da mu je to prezime ili ime sto si iznad napisala iskreno i zabole me pisem s njim kad je zanimljivo a kad nije svadjacu se o njemu znam sve sto i drugi, ono sto sam pise po forumu i mene zna nervirat al necu reci sigurno -Odoh ja sa foruma zbog Pitta vec ga necu citati ili cu ga vredjati xixix
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A najteze je palo to upravo Moleni,protiv koje nemam nista,ali necu ni da imam s njom ista,naravno,u musko-zenskim odnosima,kao frendovi da,ali ona to kategorički odbija,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Bitno mi je da me vole Megi,Tw,Gigi...dobro sad Gigi ne,jer si momcica nasla,a ima ih jos,a ostali npmanje više,,,ihihihihi
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Normalno vole me sto sam pametan ono neopisivo,ma tko nebi volio pametnog covjeka,,,ma hajte,,,,ihihhihihi
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pitt smiri se nemoj da ljudi odlaze zbog tebe sa foruma steta je da budu gosti kad vec mogu biti ucesnici.
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
svi vec znamo da si glavna faca da sve zene tebe vole i da uvjek svima nedostajes da si uvjek strasno pametan i da najbolje znas da kopireas svoje postove ahahah samo de molim te promjeni malo plocu nemoj provocirati one koji te ignoriraju
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
i gdje ode sad molena ? 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa odlaze razočarane trebe,pa se vrate,kao da ja nesto mogu zato sto neke hoce samnom na silu romantiku,neide to,helloooo,kako si vidjela otkriva se moje pravo prezime,sta reci na to,,,ljubav nema granica,,,hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 129 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|