| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Je nova,tako kazu,ali meni je zao sto se to zavrsava,volim ja to,pa sad ce nova za dva mjeseca,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
za tim samo ludaci mogu da zale ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: za tim samo ludaci mogu da zale ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa da luđaci zale,ti bi se ubila od žala,tak da to ne pije vodu,e jesi nadrndana danas,jebate,da ti nisi bila u bijelom roblju,pa se tako bezvezno ponasas,ili te ubi ovo ne(vrijeme),buahahhaah
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
caooooo Megi seceru sto to sama sa sobom pises  da znas da si meni nedostajala..vidjelo se da te nema na forumu nemoj vise da te puno nema sta ima..kako si?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ti nisi normalan sta pises to pu pu ne daj Boze pomjeri se s mjesta i ugrizi za jezik
ponavljam, nisam nadrndana samo tako pisem dobro mozda jesam malo, nervira me sto se strecam kad grmi
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pozz Molena, pa normalno da se vidjelo, kad nema onog - cjela strana aktivnih strana MeGi ispisala axxaxa Super sam, nema nista novo. A ti? Sta ima?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Da malo si nadrndana,ja neznam st cu vise stobom,,hahahahaah,ma nemrem bilivit,,,
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa nista..ja sam sada preuzela tvoju ulogu cijela strana aktivnih postova...hehehe nije to tako ni lose..samo mi falis ti pa da te docekam ne mogu sama sebe komentirati  ja dobro..odmorila se i sad opet 'smaram' forumske mase i sefove hehe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ma i ja bih ispisivala opet cjele strana zabole me sto drugi ne pisu nego ne znam sta vise mozda da imitiram Pitta pa da se ponavljam ahahha
Pitt to je zato sto sam gladna razumijes li sada
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma ima sada i novih tema...a i nije te bilo sad si puna novih fora i fazona  imam farbu na glavi a nokte taman nalakirala hehehe...i naravno nesto cu da zaebem, kao po starom dobrom obicaju
|
|
|
|
|
|
|
|