Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena je napisao: hahahahaha moj profesor bi bio totalno razocaran  Hvala Picardu sto mi ukazao na moju veliku gresku koja je smetala njegovim očima, ali Žex ušima!??, ma daaaaaajjjj hahaha...pa vidi ako cemo po Vuku pa pisati kako se cita onda je Voala heheh  Priznajem gresku...i ne znam kako mi se omakla... Voila je ispravno i to Voilà ako cemo bas u detaljcice . Zahvaljujem jos jednom i nece se ponoviti .... A sad ja trazim savjet na koji nacin Picardu da oprostim sto se mislio kako da mi ukaze na moju gresku?, ... zar je to tako tesko...hmmmm osjecam se pomalo i povrijedjeno  daj otkaz tom profesoru, pod hitno
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
tebi cu ja otkaz da dadnem samo jos ne znam kako...trazim savjet
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
koliku otpremninu nudiš imam i ja neka prava valjda
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
naravno da nemas  povrijedis i srce mi slomis..nakon svega bolje da ne pricam u detalje i jos bi i otpremninu ah ..ti muskarci
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
pa ja to za tvoje dobro, kak' ne kužiš srećo šta bi bilo da si po svijetu 'odala i pisala VOALA, da te pustim po svijetu takvu... nema majci, kriv si i kad misliš i kad činiš dobro... ahhhh
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne izvlaci se sada uvatio se jedne moje rijeci....a po svijetu bih hodala i govorila Voala hehehe sve je meni jasno samo jos da nadjem nekoga ko ce dobro da me savjetuje kako da to odradim a srce me boli
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
ma to ti sad u afektu, znam
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ipak si ti moje srce..kuzis nisam vjerovala da ce tebi biti tesko da mi nesto kazes i na nesto ukazes ocekivala sam cak i da mi pokazes ili da ti pokazem  vidim da nista od toga
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
aj, šta sad voala, voila
ako hoćeš, možeš pisati voala žmirit' ću
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nista zmirit duboko u oci gledati  ..jos nista nisi naucio
|
|
|
|
|
|