Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
a kao pozavršavala neki tečaj aha, tečaj kod tete Tw i Julie
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ccccc..ove danasnje omladine....
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahahaha moj profesor bi bio totalno razocaran  Hvala Picardu sto mi ukazao na moju veliku gresku koja je smetala njegovim očima, ali Žex ušima!??, ma daaaaaajjjj hahaha...pa vidi ako cemo po Vuku pa pisati kako se cita onda je Voala heheh  Priznajem gresku...i ne znam kako mi se omakla... Voila je ispravno i to Voilà ako cemo bas u detaljcice . Zahvaljujem jos jednom i nece se ponoviti .... A sad ja trazim savjet na koji nacin Picardu da oprostim sto se mislio kako da mi ukaze na moju gresku?, ... zar je to tako tesko...hmmmm osjecam se pomalo i povrijedjeno 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: hahahahaha moj profesor bi bio totalno razocaran  Hvala Picardu sto mi ukazao na moju veliku gresku koja je smetala njegovim očima, ali Žex ušima!??, ma daaaaaajjjj hahaha...pa vidi ako cemo po Vuku pa pisati kako se cita onda je Voala heheh  Priznajem gresku...i ne znam kako mi se omakla... Voila je ispravno i to Voilà ako cemo bas u detaljcice . Zahvaljujem jos jednom i nece se ponoviti .... A sad ja trazim savjet na koji nacin Picardu da oprostim sto se mislio kako da mi ukaze na moju gresku?, ... zar je to tako tesko...hmmmm osjecam se pomalo i povrijedjeno  Ali ja sam gledao iz perspektive jednog francuza... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
izvini francuz..nisam te prepoznala 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ja na francuskom samo znam sledeće
Parle vu Franse ? Krava travu pase, tele repom maše, lepak za muve...
Kada ovo pročitaš sa francuskim akcentom ima smisla... Hah
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
imam video na kojem moj prijatelj upravo to izgovara hahahahah ima smisla..kako da nema 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Haha... Nisam znao da je ovo rasprostranjena fora... Bravo Molenče... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e sad sam ga preslusala hahahaha i ima jos jedan dio gdje kaze..zene se lepe na pare ko muve za lepak 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ahaha... znam i za taj... To smo mi u Guči pričali nekim francuzima, a oni se našli u čudu... AHAHAH Šta pivo učini od čoveka... hah
|
|
|
|
|
|