Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
oce li mi neko dati taj savet?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Picard je napisao: Žex je napisao: Zanima me zašto imam takve promene ponašanja da nekada sebe ne prepoznajem... Od Doktor Džekila do Mister Hajda, pa u krug.... svi smo takvi koliko puta ti se pojavi Mister Hyde? to me baš zanima Pa ne baš često, ali u stanju sam da od totalne smirenosti postanem potpuno besan i to sve u kratkom vremenu... U stvari to je zbog Nola... Danas sam gled'o tenis, pa sam šizeo... Sve je okej Julia je napisao: dobro..i ? kakav savet ti treba? kako da ostanes doktor Dzekil ? Ili Mister hajd? rado bih ti pomogla, al ne znam kakav savet trazis?  Savet ? Kako održati samokontrolu... 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
pih, tko se još nervira radi sportskih rezultata pa msm stvarno 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Izgleda samo Žex... heh
Ne znam da li si kojim slučajem pratio, ali Nole mi dušu na pamuk izvadi... Ušao je u finale, ali posle niza preokreta... Del Potro kao da servira čekićem...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Žex je napisao: Izgleda samo Žex... heh
Ne znam da li si kojim slučajem pratio, ali Nole mi dušu na pamuk izvadi... Ušao je u finale, ali posle niza preokreta... Del Potro kao da servira čekićem... gledao sam drugu polovicu 5. seta  ajmo 'vako, što tebi osobno znači njegova pobjeda? imaš li ti od toga kakve koristi, hoće li poraz utjecati na tvoj privatni život? kad sam ja to shvatio, nema više majci 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Vi ne znate da meni Nole posle svake pobede uplati po 200 eura na račun, pa se zbog toga nerviram... Materijalni momenat je u pitanju... heh
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
hehehe
@dakle, da se ne izgubi poanta od ovolikog bezveznog ispraznog trkeljanja "voala" se piše "voila" da je neka druga riječ u pitanju, aj i nekako, al' "voila" jok
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Picard je napisao: hehehe
@dakle, da se ne izgubi poanta od ovolikog bezveznog ispraznog trkeljanja "voala" se piše "voila" da je neka druga riječ u pitanju, aj i nekako, al' "voila" jok Da, u pravu si... Poenta cele priče je Molena i njeno nepoznavanje francuskog jezika... heh
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Ne..nego poenta je sto Picard nema petlju pa trazi savete kako da joj ukaze na gresku... 
|
|
|
|
|
|