Autoru |
Poruka |
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
ovo niste znali o meni..najcesce nemam pojma ni o cemu..narocito o necemu o cemu polemisem
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MrPhact je napisao: Julia je napisao: MrPhact je napisao: Već sam pročitao. pa dje onda zapelo? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne možeš gramatiku posmatrati kao matematiku. Zna se šta je duh srpskog jezika a ja ovde prestajem. Ko je hteo da shvati njemu je jasno odavno šta sam hteo da kažem. PA polemisemo...malopre si zalio sto polemike prestaju zbog tamo nekih sisa..a sad.. Ja ne razumem sta si hteo da kazes, a pogotovo pod tim ''duh srpskog jezika'' Ja sam pisala o gramatici, ne o duhu..Samo sam napisala da nije gramaticki neispravno..Iz tog ugla gledano, moze i jedno i drugo..a i svaka domacica kojoj treba recept savrseno razume sta je ''pisac hteo reci..Pa ako pisemo i o ''duhu srpskog jezika''onda i sa te strane je razumljivo sta se misli pod Kasikicom
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Julia ja sedim u prvoj klupi i upijam znanje
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Pa ok polemišemo sve je razjašnjeno. Svejedno je neispravno reći pet kašikica šećera, ma koliko je ti mazila... mislim kašiku
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MrPhact je napisao: Pa ok polemišemo sve je razjašnjeno. Svejedno je neispravno reći pet kašikica šećera, ma koliko je ti mazila... mislim kašiku po tebi.. po meni nije..ni sa gramatcike tacke gledista..a i pomenuo si ''duh srpskog jezika''..i u tom smislu ko god je procitao 5 kasikica , zna na sta se misli,,, Msm, mozemo ovako da teramo do sutra Ali kad nekoga ispravljas..onda ga bar ispravi argumentovano.. u celoj prici (kada je recept u pitanju) stvarno je nebitno iz svakog moguceg ugla gledano
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Prosto vam se divim i zavidim koliko ste pametni.. znam da tako pametna nikada necu biti pihh sreca moja da sam vas upoznala p.s. U jbt citam i ne mogu da verujem koliko pameti ovde prosuto a nikom ni u dupe nije uslo a kamoli u glavu  Google brate fala ti sto postojis 
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Kaze: zadaj glupima da bi se pravili pametni he he he
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
casual je napisao: Julia ja sedim u prvoj klupi i upijam znanje Znala sam da ce se isplatiti ovoliko kuckanje,...kako bi ti drugacije upijao 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Julia je napisao: Molena je napisao: Ma ne donosim misljenje o osobi na forumu na temelju toga samo nisam znala da li je to ispravno, jer sam u jos par slucajeva isto primjetila, pa sam mislila da je to u srpskom pravopisu tj rjecniku normalno... Svakako da je ovdje kuckanje opusteno i da su greske normalne Ma naravno..znam da ne donosis..pise kako ko hoce, i to je ok..i treba da bude opusteno a, ako pricamo o recniku...nije ispravno..Kao ni mesanje ''jel i jer'' tipa..Jer ti rekao ..... hehehehe....vidi ti rasprave ovdje tek sada upratih lekcije tete Julie.... a inace jer i jel heheh...ne znam kako ne razlikujete..msm ko ne razlikuje i kako ne zna probaj ovo JEL uvijek stavljati sa upitnim oblikom, a JER uz englesku rijec because..mozda ce biti lakse ja to ne dozivljavam kao problem a nisam ni primjetila do sada te greske u recenicama... @vozila sam zenski rally Race 2002 i osvojila drugo mjesto, imam i dan danas kaznu za brzu voznju koju nisam platila dvije godine ( mamu im lopovsku jer nisam ja kriva), pocela sam genetski da sjedim u trecem razredu osnovne skole, bila sam gost u jednoj emisiji na hrt1 prije dosta godina ( moja mama to i danas gostima pokazuje hehehe), u osmom razredu u skoli sam na kraju godine ispravila ocjenu u dnevniku iz radnog i tehnickog vaspitanja jer mi je trebala veca za boljeg prolaza a nastavnik bio su*ak hehehe ( onom tehnickom olovkom se pisala prva ocjena), ...u Zg sam jednom stopirala tramvaj i stao mi je  ...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|