| Autoru |
Poruka |
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
iz ovog momenta cu..samo da ja to nadjem..dotad ti vidi kako sam naucio da oslikavam pa se malo pravim vazan
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
|
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Јутро, народе: casual, debilko, Iskra, LaYa, Maša, Molena, UtherPendragon Скокнух да видим да ли је била кафа, и шта има новог од трачева. Утер, мислим да би они дихтунзи могли да се дотегну. Има мало луфта! Дада је послужила кафу. Ја прилажем мало ракијице. Има и лозе за Утера.

Тако, народе...Идем мало да гвирнем шта има по другим одајама, па поново на посао.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Dobro jutro Iskra...hvala...heheh jos uvijek mi je smijesno kada ti kazem hvala na kavi  Mad....ja cu travaricu, loza mi nosu ne odgovara, amora pored njega da prodje, a travaricu prvo mirisem pa je niz grlo spustim... Utheru..svaka ti dala kad se prijavis za takmicenja, javi da za tebe glasam
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
boemi pozdrav vesela pesmica za dobar dan
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja ne vidim pjesmicu, al' cim tebe ugledah meni veseo dan heheh dobro jutro...davno bilo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
niko se ne smeje i ne trepce lepo kao ti pesmica je "mimo zakona zdravog razuma, ljubis me ti da boli glaaavaa" peva Minea
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
he he he ja sad ne znam kome pripada ona uloga laskavca pocinjem da licim na tebe 
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*