| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ajd Nikičice :* lepo se odmori ..sa mesecom il bez 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
tako je Niki...zec je na mjesecu  Laku noc i uzivaj:*
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
[quote="*Twilight*"]secas li se Maneta? On je uvek bio ukocen ma da i njegova ručna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Oterali ste Pita sad ode i ja salim se ... malo me stomak boli, idem u krevet setala veceras a trebala sam odmarati Ljubim vas sve u pedu... nikako da se cmacemo po obrazima ae sad cao vam ga svima ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ajd lepo se odmori ne mogu da nadžem onog što se kiska ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
rekla sam ti da ga vodis sa sobom vidim vas kao savrsen par  Laku noc lujko :**
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Laku noc Twili ljub u ...aj sad ljubim vas sve i zelim laku noc ode Naopak a Mo necu da ljubim jer ne voli nju cu da liz :p lepe snove vam zelim
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
drug nocka i tebi i lepe snove  odoh i ja polako.. bio je ovo dug dan ![[stars1.gif] [stars1.gif]](./images/smilies/stars1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
he he..hajde hany please please daj mi jedan dobar liz liZ  laku noc Naopaki...laku noc Iskra..jubac pisemo se..idem i ja:*
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Jutro ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|