|
| Autoru |
Poruka |
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Trile je napisao: osmeh je moje drugo ime ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Trile je napisao: osmeh je moje drugo ime *Twilight* je napisao: Molena je napisao: Lak odradila..ako mozes provjeri he he  Tw..kokosko cvoku ti jednu opalim necu ti reci zasto..al' je pomalo i iz dragosti a ljubim te u sisice pa nek crknu dusmani @ Moli poljubis ti mene u bulju onako iz ljubavi heheee pa nek crknu dusmani a ja cu tebe isto tako u to veliko da pukneeeeeeee @ Pite nesto nisam raspoozena za to balavljenje.. gadljiva sam opasno msm volim ja da se ljubim ali to mogu samo sa Osmehom, to mi nekako slatko uhhh Šatro...
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
MrPhact je napisao: a meni nickname psst nikom ni reci ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
sheba mi konjcepciju ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Pit ajde me zaobidji u buducnosti . Eto dodeljujem ti zlatnu malinu za trud , ali od mene samo toliko.Ti si ovde olicenje svega pozitivnog, a ja sam samo jos jedna plavusa koja nema pojma ni o cemu. Nek tako ostane zabelezeno
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Vrlo zanimljivo,Tw sve ljubi,cmaka,sali se,zajebaje...ali kad dođe do mene,postaje ozbiljna,odmjerena,konzervativna,,,vrlo znakovito,vrlo,,,,
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Niki pusti Pita .. vidis da je covek pozitivac samo ga ti ne kontas ehh da ga upoznas .. znala bi da u tom coveku svega ima samo ne loseg on je bre cisto zlato 
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Bradpresto Pitt je napisao: Vrlo zanimljivo,Tw sve ljubi,cmaka,sali se,zajebaje...ali kad dođe do mene,postaje ozbiljna,odmjerena,konzervativna,,,vrlo znakovito,vrlo,,,, To je zato sto te postujem ko mog pokojnog dedu i on je umro u tvoje godine (63)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
uh Tw...rekla bih ti ne kaki ali treba te poljubiti u dupe poslije
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nikita je napisao: Pit ajde me zaobidji u buducnosti . Eto dodeljujem ti zlatnu malinu za trud , ali od mene samo toliko.Ti si ovde olicenje svega pozitivnog, a ja sam samo jos jedna plavusa koja nema pojma ni o cemu. Nek tako ostane zabelezeno Opet me po stoti put zauvijek ignoriras zauvjek,buahhahahah,ja nisam rekao da si plavusa,garavusa ili neka druga,to si ti rekla,ne insinuiraj,samo sam primjetio da se ljubis više od plana,buahhaahah....
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 266 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|