| Autoru |
Poruka |
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
e moram da idem ... pozdrav za sve Legy cujemo se i ljubi ... znas koga ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Citiraj: Dovoljno i to... bitno je da odmoris.. i meni bi prijalo nesto tako na par dana, sa nekim samoj mi se ne ide... eto npr. kada bi me Zlobni pozvao na Srebrno jezero ja bi pristala nego on se nesto stidi a moje namere su ozbiljne Hahaha, valjda ce videti ovo Zlocko i pozvati na Srebrno jezerce. Ja planiram Vlasinsko jezero pa ako to bude kako treba i ne izjalovi se poziv od mene stoji znas da si uvek dobrodosla ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
jao video sam pre neki dan sliku ciganski triatlon al ne mogu da je nadjem
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
sreca tvoja pa mozes da me zezas po narodnoj osnovi ovde niko ne ban nikog,raj za provokatore magarac:D
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
zmaju ziveli batice...jes da si jeo lubenice, al prebaci se na pivce pa da nazdravimo
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Legendary
|
|

Pridružio se: 19 Jun 2012, 16:54 Postovi: 284
|
*Twilight* je napisao: e moram da idem ... pozdrav za sve Legy cujemo se i ljubi ... znas koga ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Poz Twili ljubi i ti znas koga Pozdrav Naopak, i ostalima.. ![[smiley1721.gif] [smiley1721.gif]](./images/smilies/smiley1721.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Pozzz Legendary
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
s lubenicu pijem rakiju naopacki tako mi doktor rekao
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
moras nesto da menjas u zivotu zmaju...najbolje doktora, osim ako nije doktorica
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang