| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
*Twilight* je napisao: Naopak je napisao: De ste? Twili jel lepo bilo na odmoru? Zmaju samo bi da sisas jbt  Pzdrav za Legendary OOO gde si drug! Odmorila ali se vise umorila... jedva cekala kada cu se vratiti u Beograd svuda podji ali svojoj kuci dodji i nista lepse od mog Beograda Jesi li ti iso gde? Svoja kucica svoja slobodica....eh Nisam jos uvek isao nigde Twili tek cu ici...to kod mene kao grom iz vedra neba ali necu ici daleko imao sam znas i sama neplanirane troskove tako da ce neko jezero pokrpiti situaciju
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
UtherPendragon je napisao: jooj tvajlajt kad se plaknem pa otsecem nokte..trcaces zamnom ali ja te necu udostojiti ni pozudnog pogleda ma mozes se isplacinjes koliko ti volja... nista.. vise nisi moja Namigusa mnogo se bre ljutis i uvredio si mi Pita bez potrebe a kada mi diraju Pita kao da me u srce diraju raskinuli smo i nemo se trudis nokte da seces uzalud!
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
ebo te pit nisam njega vredjao nego zenski deo familije..sta cu kad sam seljak oprosti mi bar ti cek da dodam .. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Naopak je napisao: *Twilight* je napisao: Naopak je napisao: De ste? Twili jel lepo bilo na odmoru? Zmaju samo bi da sisas jbt  Pzdrav za Legendary OOO gde si drug! Odmorila ali se vise umorila... jedva cekala kada cu se vratiti u Beograd svuda podji ali svojoj kuci dodji i nista lepse od mog Beograda Jesi li ti iso gde? Svoja kucica svoja slobodica....eh Nisam jos uvek isao nigde Twili tek cu ici...to kod mene kao grom iz vedra neba ali necu ici daleko imao sam znas i sama neplanirane troskove tako da ce neko jezero pokrpiti situaciju Dovoljno i to... bitno je da odmoris.. i meni bi prijalo nesto tako na par dana, sa nekim samoj mi se ne ide... eto npr. kada bi me Zlobni pozvao na Srebrno jezero ja bi pristala nego on se nesto stidi a moje namere su ozbiljne
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ko je reko nema jedu ko blesavi 
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
UtherPendragon je napisao: ebo te pit nisam njega vredjao nego zenski deo familije..sta cu kad sam seljak oprosti mi bar ti cek da dodam .. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) e dobro je.. jos sam pomislila da si se okomio na njegovo pedu sad vidim da nisi nastran he he he samo ti namiguj.. oces opet da me zavedes ccc znas da sam slaba na tvoje trepavice ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
ej she znas zasto na cigansku svadbu ima mnogo torti..da musice ne lete na mladu otud mozda komarci
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
od danas sam ozbiljno resio da te zavedem da i ja imam devojku pa da se kurcim vamo
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang