| Autoru |
Poruka |
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
ehhehehehe samo se ti femkaj..pravices ti mene od blata ..s naglaskom na to sto pokazujes
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Legendary je napisao: *Twilight* je napisao: [zenskismeh.gif] ejj nemoj tako slucajno da ucis giLJiptera ! Ma jok, on to vec sve zna.. on mene uci hihihiiiii moj Kralj.. bre naucio sve sto je dobro od mene
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
De ste? Twili jel lepo bilo na odmoru? Zmaju samo bi da sisas jbt  Pzdrav za Legendary
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
odbili me od sise prerano nisam ni osnovnu zavrsio
dje si naopacki
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
UtherPendragon je napisao: ehhehehehe samo se ti femkaj..pravices ti mene od blata ..s naglaskom na to sto pokazujes secala sam te se ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
hahahaha od sise jesu al od flase nisu jel?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Naopak je napisao: De ste? Twili jel lepo bilo na odmoru? Zmaju samo bi da sisas jbt  Pzdrav za Legendary OOO gde si drug! Odmorila ali se vise umorila... jedva cekala kada cu se vratiti u Beograd svuda podji ali svojoj kuci dodji i nista lepse od mog Beograda Jesi li ti iso gde?
|
|
|
|
|
|
|
Legendary
|
|

Pridružio se: 19 Jun 2012, 16:54 Postovi: 284
|
sta se desava ono tamo na 18+? stoji decko navratima i trazi m i licnu kartu.. ja reko da malo zavirim kad cvrc, nece da me pusci
Poz Naopak
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
jooj tvajlajt kad se plaknem pa otsecem nokte..trcaces zamnom ali ja te necu udostojiti ni pozudnog pogleda
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Legendary je napisao: sta se desava ono tamo na 18+? stoji decko navratima i trazi m i licnu kartu.. ja reko da malo zavirim kad cvrc, nece da me pusci
Poz Naopak pa jbg nemas licnu kartu ... jos si malen he he he
|
|
|
|
|
|
|
|