| Autoru |
Poruka |
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
gde se laza gura da malo i ja poguram ?
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
za 250 evra volecu te do zore
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Molena je napisao: ooooooooo pa cestitam!!!!!, svaka cast zasluzila si....bice jos, tek si pocela sad cu ja opet da idem tamo da te poguram  hahaha, moli me gura sve u 16  znas koliko ti hvala, e nemas pojma koliko
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
E Mad....vjerovao ili ne, upravo sam procitala jedan clanak sa naslovom ' Šutnja i mržnja su bolesti današnjice', i u jednom dijelu clanka ( koji je fenomenalan) kaze : 'Samo razgovorom možemo otkriti vlastite i tuđe namjere, osjećaje i očekivanja. Šutimo kada nemamo ili ne znamo što bismo rekli, kada se bojimo iznijeti mišljenje ili ne želimo otkriti sebe. Takva šutnja je razarajuća. Dugotrajna šutnja vodi frustracijama, a onda i mržnji prema onome kome se ne želi (iz straha) obratiti. Ignoriranje je mržnja šutnjom....... Šutnja u prijateljstvu i ljubavi emotivno udaljava. S neograničenim strpljenjem, od jedne strane, nestaje ljubavi. Otkrivanje sebe u razgovoru i moć slušanja dugoga formira naš život.....' Tako da..nista sutnja, karte na stol rekla bi Josipa Lisac 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma Laki sta ima da mi se zahvaljujes..ne bi da zuljeve dobijam na rukama ovakvim guranjem...drago mi je i cast mi je 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
LaYa je napisao: stigao prvi čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek! ijao, nek sam i to docekala! piće za celu kafanu  Ја не бих пиће. Рано ми је. Јел може две сарме, Само две. Ал оне, домаће! ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
naravno da jesam..i pare unapred posle mog voljenja ne verujem da bi mi dala i 5 evra
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
LaYa je napisao: stigao prvi čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek ijao, nek sam i to docekala piće za celu kafanu  bravisimooo ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
UtherPendragon je napisao: naravno da jesam..i pare unapred posle mog voljenja ne verujem da bi mi dala i 5 evra najbolje kad si svjestan sebe i znas se cjeniti sirovino hehehe :**, al' opet si moj prvi izazov i ne mogu te lako zaboraviti bombico hahaha
|
|
|
|
|
|
|
|