| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
jesam a? znam, to je kompliment 
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Moli, kofi for ti i liZ for you
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Zmajček jel si vidO kakav je šmeker
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
nemas ti pojma imas srece sto si barem lepa
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) šmekerica
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ko ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kako je ona mene vidjela...liznem te gdje hoces za to :**
pozz i ostalima i ljubac a de sad...da pitam vidim Iskra svi pricaju o tvom momku...mogu li ja dobiti neku informaciju a ne uvijek biti neupucena
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
moli bejbe poljubac i od moje malenkosti ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mo.. ako ti kažem moraču te utepam če mi ga ukradu ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Јутрашце Iskra, LaYa, Lila, Maša, Могли, UtherPendragon. Користим прилику да поздравим и Мику, који посматра као Бот, ево машем му! Ево кафице. Да мало одменим Даду, док сам ту.
     Добро, није баш као њена. Њена је мммммммммммммм мед медени! Мала Лажа ме игнорише. Стваааарно немпојма зашто. Биће да је оно што сам ономад писао као Седмица на Нумеричком хороскопу. Тражила је, рашта незнам, Седмицу и ја сам написао краћи ЦВ. Рекао сам да умем да мућкам беланца за шне... и све... Али ми није послала ни писмо ни разгледницу. Даклем, одрекла ме се. Тако ти је то кад ти род окрене ду... мислим леђа. Добро, једнодваред јој нисам дао бананице, кад је била баш мала... јбг запили се мој бата, а њен таја, и ја у бирцу, и нисам мого да потревим врата, двапут сам ударио у рагастов, па нисам знао ди терам. Тако је нисам ни видо, од звездица, а купио сам бананице пре него што смо увишли у бирц. Добро, бананице су биле мало њекњекаве... Мала Лажо... мислим стваааарно!
|
|
|
|
|
|
|
|