Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
tražio ga na netu
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
vuja kojic je napisao: tražio ga na netu oćeš link da ti dam ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Iskra je napisao: vuja kojic je napisao: tražio ga na netu oćeš link da ti dam ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif) bolje mi daj 20 evra sam ću da kupim taj link
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
hahhahhaha ovaj link nije na prodaju al za druga kao ti nije problem poslati ti ga msm da se ne muČiš ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Iskra je napisao: hahhahhaha ovaj link nije na prodaju al za druga kao ti nije problem poslati ti ga msm da se ne muČiš ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) nije baš za pohvalu imatu ovakvog druga,opašćeti rejting
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
vuja kojic je napisao: Iskra je napisao: hahhahhaha ovaj link nije na prodaju al za druga kao ti nije problem poslati ti ga msm da se ne muČiš ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) nije baš za pohvalu imatu ovakvog druga,opašćeti rejting hahhahahahaha ajd begaj i ne lupaj rejting na forumu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
dobro samo se zezaj,a sutra će biti šta će ti onaj retard....pašćeš u nečijim očima.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
vuja kojic je napisao: dobro samo se zezaj,a sutra će biti šta će ti onaj retard....pašćeš u nečijim očima. šta je stebe ĆIRKO kao prvo ti nisi retard.. kao drugo no sikirki dal ću ja padnem u nečijim očima a kao treće to jest prvo .. opustencija bre ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Iskra je napisao: vuja kojic je napisao: dobro samo se zezaj,a sutra će biti šta će ti onaj retard....pašćeš u nečijim očima. šta je stebe ĆIRKO kao prvo ti nisi retard.. kao drugo no sikirki dal ću ja padnem u nečijim očima a kao treće to jest prvo .. opustencija bre ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) ja sam od prvog dana opušten,ali ste vi nenavikli na nekog koga boli k...c za sve pa sam vas ložio malo i još ću jer ima ovde pacijenata....i da nisam retard nego debil.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
vuja kojic je napisao: Iskra je napisao: vuja kojic je napisao: dobro samo se zezaj,a sutra će biti šta će ti onaj retard....pašćeš u nečijim očima. šta je stebe ĆIRKO kao prvo ti nisi retard.. kao drugo no sikirki dal ću ja padnem u nečijim očima a kao treće to jest prvo .. opustencija bre ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) ja sam od prvog dana opušten,ali ste vi nenavikli na nekog koga boli k...c za sve pa sam vas ložio malo i još ću jer ima ovde pacijenata....i da nisam retard nego debil. čuj druze Kojo ako si opušten od prvog dana .. divno tako i treba da bude  kad kazeš VI.. izvini al nemam pojma na koga misliš.. dal te boli il ne to ne znam al bolje to leči da ne predje u hronično mlad si dečko pa ne bi valjalo a ako te bas boli ku** za sve nas što si ovde.. ne razumem al nema ni veze a ako misliš da nekoga mozeš ovde da ložiš.. pa sedi dečko 1 ko vrata ovde nema pacijenata nego forumaša.. jer ako smo mi pacijenti onda si i ti jer si sa nama da ti nije lepo ne bi svraćao a sad ako ti je neko reko da si debil to rasčisti sa tom osobom ja to nit sam rekla nit pomislila tako da odoh u horizontalu laku noć ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|