Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Iskra je napisao: lepo ste se podelili alal vera na maloga batu sirotinja,imamo jedan komp
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
vuja kojic je napisao: Iskra je napisao: lepo ste se podelili alal vera na maloga batu sirotinja,imamo jedan komp znači ti si moj slučaj a šta nas bole brigada ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Iskra je napisao: vuja kojic je napisao: Iskra je napisao: lepo ste se podelili alal vera na maloga batu sirotinja,imamo jedan komp znači ti si moj slučaj a šta nas bole brigada ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif) nisam, ja pripadam onim iz favele,ti si elita
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
isto ko i ti isti smo mi brale
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Iskra je napisao: isto ko i ti isti smo mi brale i ti imaš pišu !!??
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
vuja kojic je napisao: Iskra je napisao: isto ko i ti isti smo mi brale i ti imaš pišu !!?? ahaa ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Iskra je napisao: vuja kojic je napisao: Iskra je napisao: isto ko i ti isti smo mi brale i ti imaš pišu !!?? ahaa ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) ne priteži ga uskim gaćicama,štetno je
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma ja sam staromodan tip nosim one što grejububce i landaraju msm gaČe ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
ja sam još staromodniji,ne nosim ih uopšte,čuvam ih za zimu...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
aha,, znači luftiracija jel ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|