|
| Autoru |
Poruka |
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
alo Molena daj se sredi malo, kaj ti je
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Sta ti Molena hoces,kazem ti kad imas tako velika primanja nabavi si pravi stroj za tipkanje,kao ja naprimjer,u cemu je problem,drugo vidis ti meni znas pravi ime,a ja se ne sjecam ni tvog lika niti imena,to sve govori...
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Tipičan primerak evropejca jbt.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Normalno da sam tipicni primjer europejca,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ne bih se slozila debilko...one je tipican primjer idiota i glupana...parazita. Daleko je on od europejca...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ja volim vece mogucnosti,otvorene granice,putovanje bez kontrole,jer se mogu stim nositi,a onaj tko nemoze sorry,,,
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
To ti je Molena EU, ne kapiraš ti još ništa.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
vise si primer, nego si tipican
sto su svi na tebe navalili, bas si dobar ti, oni ne vide tvoje vrline i perspektivu,, sad kad si postao proevropejac
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Pitto ne ljuti se na njih oni te vole, samo su ljubomorni malo sad, Evropa je to, jbg, ili jmbg, kako se kaze
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ne svidja mi se ni tvoj stav debilko....ni ti ne kapiras tj imas zatvoren stav,nemas ni ti pojma.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 195 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|