| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
i tebi Julka očemo kafu ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
boli me glava..necu nista  osim mozda ako imas neku lopatu da me zveknes po glavi
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
nemam lopatu ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif) evo ti cmokkk ja kad poljubim bude ko da te tresnula lopata
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
de je kaficaa aaa? 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
evo je ![[soljakafe.gif] [soljakafe.gif]](./images/smilies/soljakafe.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Здраво, народе: Astra, Iskra, Julia, Picard, Senka, SHE... Само да вам се јавнем, па ћу полако кући. И мене боли глава. То је ваљда до овог лудог времена, стално се мења. А можда ме је неко и звекно лопатом, ал се не сећам... Можда сам се нагло окрено, кад сам угледо Џулијету да испливава из базена? Сетио бих се свакако да ме је Дада пољубила, то се не заборавља, ал није... Углавном, потегнућу пар гутљаја из трећег регистратора у првом реду. Биће да је Док Пикар у праву. Локнем мало чисте ракије, рашире се крвни судови, крв лакше протиче, смање се болови. Осим тога и крвни притисак се снизи. Мда... Паметна ова Докова бака, зна шта ради... Па ето... глу-глу-глу-глу... добар овај бакин лек, сунце ти калајисано!... Одох ја за који минут. Само да закамуфлирам флајку, и да променим обућу... Љубим вас, па се видимо вечерас... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756