| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
djesi Utheru srce moje slatko mogu li da te barim danas..ili haj ti mene molim te ja cu malo da se opirem
Iskra..bas si objasnila, velika mo i mala mo hahahah
neke reklame izmedju ..sta je ovo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
I bez ljutnje sto ste moje frendice,pa to je lijepo,,,
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma pušti reklame nisu bitne znači .. dobro sam objasnila ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
ajd za promenu ti malo muvaj mene moli..cisto da vidimo kako ide ej danas sam ti posebno lep okupao sam se ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Bolje vam je imati mene za frenda nego sve ove zajedno za kao dečka,,hiihihhihihi
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
UtherPendragon je napisao: ajd za promenu ti malo muvaj mene moli..cisto da vidimo kako ide ej danas sam ti posebno lep okupao sam se ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) oseČaš se mislim na dezondoras ( što bi jedna baka kod mene rekla) baš mirišeš ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
mirisem na greh i blud
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jao srce mirises mi posebno osjetila sam to dok si mi njezno rukom presao ispod ledja
zar je vec proslo mjesec dana od kako si se zadnji put kupao vrijeme bas brz leti
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Na jednoj zabavi muškarac prilazi devojci: - "Oprostite, gospođice, već sat vremena želim nešto da vam kažem, ali se ustručavam." - "Slobodno recite..." - "Kad god se nasmejete, poželim vam reći da dođete kod mene." - "Ohh, vi ste jedan pravi zavodnik." - "Ne, ja sam zubar. Zmajček ovo nisam pročitO što si napiso ![[onavucega.gif] [onavucega.gif]](./images/smilies/onavucega.gif)
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
sad je topliji potok pa moku se plaknjivati cesce..samo za tebe moli jer te nadasve cenim
|
|
|
|
|
|
|
|