| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
dobro jutro..ili dan kako kome
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Jutro Molena... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Gigi..kisko i tebi Kako si..kako se probuditi u EU hahaha 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Isto ko i u neEU...  Evo...čitam sad da će pojeftiniti sms i pozivi...to me raduje... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mo jutro  znam da moju voleš ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif) mislim kafu a sad odoh dalje da radim ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Tvoja mi je najdraza Iskra hahaha :*
Gigi...kakav telefon i sms...a znas li sta ce poskupiti ono sto je potrebnije za opstanak i zivot
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ne znam...nitko ne govori što će biti skuplje...a znam da nešto mora biti...ja sam ionako euroskeptik...nisam bila za ulazak... 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
zato čemo mi uČi na kukovo leto al no problemos navikos mi vakos ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ziv se covjek na sve navikne
pozdravljam vas..pisemo se kasnije ionako sam malkice odlutala
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Molena je napisao: Tvoja mi je najdraza Iskra hahaha :* И мени је најдража Искрина кафа, као што је њој драг Туборг са грејпом... навадили смо се! ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|