| Autoru |
Poruka |
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena je napisao: gotovo...ostavljas me bez teskta i tvoje rijeci mi gode nekako ih drugacije osjecam...izgleda da si pronasao 'put' nisam jos, znacu ja kad ga pronadjem ali moram ovako sa svih strana da pokusam  ali sad ce trile da strujom i puskama sve da pokvari  Iskra pomagaj, resetuj kad vidis da smo se previse opustili
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pa di mene naDŽe Cas.. ja sam bre čoRava di ona čivas esmo sve popili dok smo slušali Cecili ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
popili smo sve. i bas kada sam mislio da odem da spavam zvala me sestra da vozim sestricinu i njene dve drugarice kuci. dva sata sam se mucio po gradu ono je bila neverovatna guzva. pola grada je bilo na uscu...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
pa ono je reka ljudi bila pola ulica bilo zatvoreno pihh nisam ništa čula a koncert Lukasa sam sa terase čula ..ma kao da sam bila tamo
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Aj ljubi vas Naopaki i zeli prijatno vece.... odoh da pisem domaci, jbg mora se Laku noc
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e ja malo bacila oko na neki spotic sa tog koncerta stvarno puno ljudi bilo...a i na fb neki ljudi okacili slike pa sam vidjela da je bio spektakl ne slusam...nemam misljenje i ne opterecuem se prosloscu, ali cini se da ona odradi dobar posao tim koncertom i da ima veliki broj obozavatelja koji su razlozi njihovog obozavanja me ne zanima a vidis ti kako je Cas divan...on je isao da razvozi seku i drugarice pa sta sam ja do sada propustala..jesam corava bila sve bih sebi cvoke sada palila  Naopaki ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) , uzivaj i polako samo.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
naopaki nocka ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
eee Molena a jos uvek pamtim onu show girl i ono ne odajte me 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hehehe...pa mislila sam se malo poigrati s tobom ali ne bi ti bilo lose, vjeruj mi  nemoj da si zlopamtilo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
|