| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
zasto me pitt ne zarezuje ni 2 posto?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Iskra je napisao: Molena je napisao: Caos Iskra..kako je jesi se naspavala Mo :* ma KAO sad sam u fazonu da ujedam a vi kako te ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) dobro...eo me reklame malo smetaju, dugo traju ali sam super...daleko od ujedanja samo lizem i ljubim  Cas...sve je dobro srce dok nisu komarci u pitanju ne bih voljela da ti neko pije krv i da mislis na mene 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Iskra cao Vrti i meni ja sam mislio da je do neta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
veče Ši i tebi opaki.. znači samo ja imam problem kantastroFa ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
casual je napisao: Iskra cao Vrti i meni ja sam mislio da je do neta... znaČi ti si moj slučaj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena sutra dolazi toplije vreme pod uticajem vetrova od tebe tamo... Ceo dan cu misliti na tebe. svakim novim udisajem bices mi bliza Nego jos mi nisi rekla da sam laskavac znaci napredujem jel 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
gotovo...ostavljas me bez teskta i tvoje rijeci mi gode nekako ih drugacije osjecam...izgleda da si pronasao 'put'
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
i ako vas to ne zanima ja pijem kafu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
trebala si nas pustiti Iskra da pogadjamo 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
pa ne mogu Mo..kako da vas pustim da se mučite toliko pa nije uredu.. jel da ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|