Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Žex je napisao: Ne želim da vređam ljude koji slušaju Cecu, ali po meni je glavni pokazatelj propasti zemlje Srbije 100 000 + ljudi na koncertu Cece ''Nacionale'' Priznajem da je i ja slušam, ali samo kad se dobro napijem. Ulemam se kao letva i meni lepo... Čak znam i tekstove nekih pesama.
Po meni je Ceca pevačica jako skromnih vokalnih sposobnosti, ali ''ubola'' je pravo vreme i sklopile su joj se kockice baš kada je trebalo Ona ne može i ne sme biti idol mladih devojaka jer sve ono što ona predstavlja trebalo je ''zakopati'' još devedesetih. Još jednom ponavljam da mi je žao ako se neko našao uvređen, ali tako mislim. Ceca kao osoba - nuletina Kao pevačica - ispod proseka
Ali da... O ukusima ne treba raspravljati... Ja bogme raspravih sam sa sobom Zex ne zameri ali misljenja su na dijametralno suprotna. Ne zato sto je Ceca neki Pavaroti vec iz razloga sto je jednostavno zvezda. Ja sam odrastao na rock muzici, ne volim tu vrstu narodnjackog popa ali postujem to sto radi kao i njene uspehe. 150.000 ljudi okupiti danas, retko kome to polazi za rukom. A za ono sta ona predstavlja, devedesete i slicno, ne zameri ali lici mi na saopstenje Cede Jovanovica 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
vikend mhhmmmm
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
casual je napisao: Žex je napisao: Ne želim da vređam ljude koji slušaju Cecu, ali po meni je glavni pokazatelj propasti zemlje Srbije 100 000 + ljudi na koncertu Cece ''Nacionale'' Priznajem da je i ja slušam, ali samo kad se dobro napijem. Ulemam se kao letva i meni lepo... Čak znam i tekstove nekih pesama.
Po meni je Ceca pevačica jako skromnih vokalnih sposobnosti, ali ''ubola'' je pravo vreme i sklopile su joj se kockice baš kada je trebalo Ona ne može i ne sme biti idol mladih devojaka jer sve ono što ona predstavlja trebalo je ''zakopati'' još devedesetih. Još jednom ponavljam da mi je žao ako se neko našao uvređen, ali tako mislim. Ceca kao osoba - nuletina Kao pevačica - ispod proseka
Ali da... O ukusima ne treba raspravljati... Ja bogme raspravih sam sa sobom Zex ne zameri ali misljenja su na dijametralno suprotna. Ne zato sto je Ceca neki Pavaroti vec iz razloga sto je jednostavno zvezda. Ja sam odrastao na rock muzici, ne volim tu vrstu narodnjackog popa ali postujem to sto radi kao i njene uspehe. 150.000 ljudi okupiti danas, retko kome to polazi za rukom. A za ono sta ona predstavlja, devedesete i slicno, ne zameri ali lici mi na saopstenje Cede Jovanovica  Zašto bih ti zamerao ? Nemam razloga. Ona je za mene nuletina i ostaće nuletina. U pravu si. O ukusima definitivno ne treba raspravljati. A ovo za Čedu... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Čeda Jovanović, je l' to onaj simpatični?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
to je onaj zgodni znam ja
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Zeksinjo znas kako oni umeju da prekrajaju i postavljaju standarde. Sve sto nije gej i ponosno to su duhovi proslosti  I onda im uhapse Srbljanovicku dok kupuje kokain  Picard jeste, onaj simpaticni  Svi su nekako simpaticni u toj politickoj grupaciji oko njega 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
simpatičan i zgodan rekla bi molena: "2u 1" mašala
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa ti si 3u1 samo ti necu reci sta je ono trece ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
hehehe, ubiće te blessica kad ovo vidi jako je posesivna postala
3 u 1 kažeš, šta je to 3...hmmm
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
necu ti reci da se ne bi uobrazio i pokvario
a i necu radi blesse nek se trudi i trazi da otkrije sve u tvoju korist radim..vidis li ti to
|
|
|
|
|
|