Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
a to si ti bila jos ja vidim, poznata mi faca, a ne znam odakle, e mashala
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Trile je napisao: a to si ti bila jos ja vidim, poznata mi faca, a ne znam odakle, e mashala pa ja ..ko ce drugi...ja ti se smeskam a ti kuliras...ccccc...al nema veze...lep je to bio osecaj...i utisak.. a, da..posto si otkrio moj utisak ..da ponovim..Utisak dana...srela sam Trileta
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ne želim da vređam ljude koji slušaju Cecu, ali po meni je glavni pokazatelj propasti zemlje Srbije 100 000 + ljudi na koncertu Cece ''Nacionale'' Priznajem da je i ja slušam, ali samo kad se dobro napijem. Ulemam se kao letva i meni lepo... Čak znam i tekstove nekih pesama.
Po meni je Ceca pevačica jako skromnih vokalnih sposobnosti, ali ''ubola'' je pravo vreme i sklopile su joj se kockice baš kada je trebalo Ona ne može i ne sme biti idol mladih devojaka jer sve ono što ona predstavlja trebalo je ''zakopati'' još devedesetih. Još jednom ponavljam da mi je žao ako se neko našao uvređen, ali tako mislim. Ceca kao osoba - nuletina Kao pevačica - ispod proseka
Ali da... O ukusima ne treba raspravljati... Ja bogme raspravih sam sa sobom
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
dugačak post koji je Žex napisao... ne seČam se da je ovoliko pisao il ja nisam videla Žex druze šalim se ja malo  nadam se da ne zameraš al u tome što si napisao ima mnogo istine apsolutno se slažem sa tobom da Ceca i mnogi kao Ceca ne trebaju da budu uzor mladima al s'obzirom kroz šta smo prošli i šta i dalje prolazimo vrednosti su skroz poremećene
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Šeki na bazenu... dobraaaa
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Picard je napisao: Šeki na bazenu... dobraaaa idite idite od mene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ko bi rekao mala u toplesu
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
prođe za čas ako ga ne živiš
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Nole pocep'o Šardija k'o Politiku Ekspres
|
|
|
|
|
|