| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
mene vise zanima garaza cijev moze da se uvuce i izvuce
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
ovako..imas svoju garazu i tu kupujes tenkove..s pocetka imas nekakve malecke ..ali ako si junacina ubrzo steknes medalje i kojesta pa napredujes
zatim udjes u igru..15 tenkova s tvoje i 15 s protivnicke strane..i onda se koljete..pa kom opanci kom obojci
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
oces da ti postavim sve slike koje imam tenkove ? da se divimo zajedno ?
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Pa cao dragi narode , samo dam kazem da sam veoma sretna sto je vikend pocelo ...konacno i mi smrtnici mozemo dusom da danemo ahahahah
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jel ti meni pricas o 'riziku'
Cao Nikita....i ja se veselim vikendu kao malo dijete...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Molena I ja se radujem , sve dok mi neko ne pokvari ahahahahah ali resila sam da ovaj vikend posvetim iskljucivo sebi i svojim potrebama , odmoru i uzivanju jer sam bas istinski zasluzila ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
pa cao niki bre
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
UtherPendragon je napisao: pa cao niki bre Hello darling ...vidim da se mase ovde nekim sipkama , pa sam se sklonila ....cuvam se ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
dalje..imam i ovu rusku zver..jeste mali ali je dinamit 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne zanimaju me tenkovi Utheru....nista ne postavljaj dovoljna je tvoja slika ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ...Hvala Niki....nema boljeg osjecaja nego kad sam sebe zgotivis msm ima..ali necemo pretjerivati  Ja sam definitivno zasluzila da ne provedem veceri kod kuce ovaj vikend najbolje je kad znas sta si zasluzio dalje je lako
|
|
|
|
|
|
|
|