| Autoru |
Poruka |
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
dobro jutro Molena 
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hvala na crnom carobnom napitku..prija  Cas me izbjegava, znate li to...eto ako niste znali i rekli su mi kad tebe neko i ti njega i ovako napise samo dobro jutro i ukide od smijeha..a moja su ocekivanja uhhhh..ne smijem, stacu ovdje odoh za poslom...tuzna, sjetna i otvorenih usta msm zijevam..da ne bude zabune
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
tako, ispravi se, da ne dodam, cuclanje, otvorena usta i tako te sitnice tamo 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mad...  ma jel ja to pročita grejp ma kakva dosada ček da sklonim ovo pivce ..če mi sve popiju aa sad malo gimnastike pa ču se vrnem Mo...Cas tebe izbegava.. ma jok das ist inposible vidiš koliki mu osmeh ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
lepa Roso ne mesaj se dok se Molena i ja izbegavamo
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jutros mi se bas svidjate...i rado bih cakulala s vama ali imam neki brzi sastanak sad sam se glasano nasmijala i sama sebe razbudila  uzivajte..pisemo se kasnije nemojte da bjezite..ko fol nesto osim Casa...on mi srce slama okrece mi ledja i odlazi u meni cak ni.....hmmm
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
al je ovo lepo sroČila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) msm lepo mi sa vama al moram da idem e jesi mali džavolak ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
casual je napisao: lepa Roso ne mesaj se dok se Molena i ja izbegavamo uuu, ja se izvinjavam idem da me nema
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*