| Autoru |
Poruka |
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
moliiiii hehehehehehehhehehehhehehehe
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: Julia je napisao: Molena je napisao: ma ne dam...u moj film da ubacis roze kosulje ili ne daj boze gacice  nije roze nego LILA ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) lila muske gace...pokvari mi film Julia ebem ti znanje nisu gace nego kosulja... a gace hmm...gaca nema u mom filmu..a i iz tvog bi ih izbacila to je suvisan detalj
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Cao Nikita:***
cuj Uther nekog iznenadjuje hehehehehe izvini baby ali ne mogu se suzdrzati
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
niki cmok..sto sam te iznenadio ? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
UtherPendragon je napisao: niki cmok..sto sam te iznenadio ? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) e i mene si iznenadio.... ko bi reko
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
pa ajd tebe julka ti me ne znas..al sto niki
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
e aj me izljubite pa da idem da spavam..ne mogu vise..
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
dogovoreno bez gaca u lila kosulji jao Picard srce od tvoje kosulje dodjosmo i do gaca a sve je Julia kriva 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
UtherPendragon je napisao: pa ajd tebe julka ti me ne znas..al sto niki pa eto upoznala sam te...od jarbola pa do zastave...sve redom
|
|
|
|
|
|
|
|