| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
devojke odoh ja :* čim vako vreme mene zeza pritisak ![[uzas.gif] [uzas.gif]](./images/smilies/uzas.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Jelena Rozga je u Hrvatskoj već 3 godine na samom vrhu...još od Bižuterije...prestigla je i Severinu...  Iskra...i ja volim Mišu...meni je fascinantno da on na svojim nastupima ne mora uopće pjevati...samo dođe...raširi ruke...i publika odradi koncert... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Iskra je napisao: devojke odoh ja :* čim vako vreme mene zeza pritisak ![[uzas.gif] [uzas.gif]](./images/smilies/uzas.gif) Ajde Iskrice...idi malo odmoriti...i nek se pritisak stabilizira... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Iskra je napisao: devojke odoh ja :* čim vako vreme mene zeza pritisak ![[uzas.gif] [uzas.gif]](./images/smilies/uzas.gif) Ajde Iskrice...idi malo odmoriti...i nek se pritisak stabilizira... A i meni je vrijeme za poć... 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Di su mačkice,,,,znam,opet ce doci sve same mje prijateljice,,,hahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Senka,di je Marina,daj je zvrcni neka dođe,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pohitajte na moj blog,i procitajte nesto o godisnjim odmorima i nasim forumasima,zanimljivomje,a bogami i poucno,odmah!!!
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789