| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
casual je napisao: :D tako ja i pamtim ta vremena rane mladosti... romanticno... hvar, centar dole gde su svi oni brodici i camci zavezani, nekoliko kafica vecih a stajalo se ispred unutra je bila vrucina. stotine nas ispred, pribliznih godina... i onda odem sa nekom devojkom koja mi se dopada da se kao prosetam a iza nas ostane buka i drustvo... setamo pored mora i uf taj prvi poljubac lepsi je nego mnoga ozbiljnija iskustva koja su kasnije dosla  ono sto je najinteresantnije nikada se ne mozemo setiti kako je do tog poljupca uopste doslo ko je prvi krenuo, kako se to desilo...  pokusavs da se setis ali ne mozes  Ajme kako ovo lijepo zvuči...gotovo da poželiš vratit se u to vrijeme...  Lijepo je imati takve uspomene koje ti uvijek razgale srce... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma nisam Gigi  sećam se da smo odsedali kod teta Ane , kako izadješ iz trajekta ideš pravo na njenu kući.. kako su to bili divni ljudi ona i njena dva sina  sto se tiče mojih sastanaka pa šta reći mi se jdno dogovorimo..a mama i brat su mi to pokvare u sekundi Cas bilo neko lepo i bezbrizno vreme ma bili deca ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
GiGi je napisao: casual je napisao: :D tako ja i pamtim ta vremena rane mladosti... romanticno... hvar, centar dole gde su svi oni brodici i camci zavezani, nekoliko kafica vecih a stajalo se ispred unutra je bila vrucina. stotine nas ispred, pribliznih godina... i onda odem sa nekom devojkom koja mi se dopada da se kao prosetam a iza nas ostane buka i drustvo... setamo pored mora i uf taj prvi poljubac lepsi je nego mnoga ozbiljnija iskustva koja su kasnije dosla  ono sto je najinteresantnije nikada se ne mozemo setiti kako je do tog poljupca uopste doslo ko je prvi krenuo, kako se to desilo...  pokusavs da se setis ali ne mozes  Ajme kako ovo lijepo zvuči...gotovo da poželiš vratit se u to vrijeme...  Lijepo je imati takve uspomene koje ti uvijek razgale srce... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) da bas tako ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
pozz Iskra i Uth
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
MeGi je napisao: oo pozz Gigi yes ti to u Dalmaciji Megi...pozz i tebi...  Nisam u Dalmaciji...al sam blizu Dalmacije...na otoku Rabu... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
MeGi je napisao: pozz Iskra i Uth Megić i tebi pozz ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahaa , blago se tebi 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
da znaš Megić oču i ja oču i ja ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
iskra kod mene je bas "divno" leto danas je l i kod tebe
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
MeGi je napisao: iskra kod mene je bas "divno" leto danas je l i kod tebe ma fenomenalno toliko je vrućO da ne znam šta ću mozda odem do Ade da se brčnem malo ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|