| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
na kraju krajeva nije ni bitno ko si
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahaha pa ko drugi jbt
zezas, zezas , osjetim pa ne moras pisat s amnom al ja sa tobom hocu axaxa
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) Trosite dragoceno vreme.A vreme je novac!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: na kraju krajeva nije ni bitno ko si a ko si ti ja mislim da si ti musko, da si nick Pitt sad sam te provalilaaaaa, ti si Pitt , zato ti stalno ides na blog i hvalis njegove tekstove tj hvalis sama sebe
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
neko ko mi je licio na tebe zeznula sam se al posto nisi,jbga a ako nisi ni cane,nema veze u svakom slucaju pisi boli me i ovako ceo forum zna da jedino mogu da se sapletem jos na tebe i pitta
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Marine mislila sam da te ignoriram al brate ne mogu strasno smaras i idi svojim putem tamo gdje si i krenuo nemoj da trabunjas bzvz i mislis da si pametan tako sto udjes na minut ostavis post i mislis da si faca bas si dosadan
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: SHE je napisao: na kraju krajeva nije ni bitno ko si a ko si ti ja mislim da si ti musko, da si nick Pitt sad sam te provalilaaaaa, ti si Pitt , zato ti stalno ides na blog i hvalis njegove tekstove tj hvalis sama sebe muka mi od pravljenja zabave za tebe aj zdravo
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: neko ko mi je licio na tebe zeznula sam se al posto nisi,jbga a ako nisi ni cane,nema veze u svakom slucaju pisi boli me i ovako ceo forum zna da jedino mogu da se sapletem jos na tebe i pitta Pa ko breee posle onog kad si mislila da sam sin brutal interesuje me na koga jos sumnjas da sam ja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) mozda me zasmije zato please reci miiiiiiiii ahahah Sto da se sapletes, necu ti ja nogu podmetnuti to nikada al mozda ti bacim kou od banane samo malo da se okliznes ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
SHE pod hitno da stavis neki gologuzi avatar! ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: MeGi je napisao: SHE je napisao: na kraju krajeva nije ni bitno ko si a ko si ti ja mislim da si ti musko, da si nick Pitt sad sam te provalilaaaaa, ti si Pitt , zato ti stalno ides na blog i hvalis njegove tekstove tj hvalis sama sebe muka mi od pravljenja zabave za tebe aj zdravo manje jedi po ovoj vrucini pa ti nece biti muka vise vode pij
|
|
|
|
|
|
|
|