| Autoru |
Poruka |
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Mad ja se u svoje ime zahvaljujem , obozavam cvece pa makar i korov koji tek procvetao , meni samo vazno da je od srca Iskra ja sam negde imala tih budalastina krsa ali mi se ne da sad traziti ovo sam slucajno sad videla ahahahah jos malo i mi cemo da se iskokamo kao ove kokice ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
MAD..Grazie... ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Nikita je napisao: Mad ja se u svoje ime zahvaljujem , obozavam cvece pa makar i korov koji tek procvetao , meni samo vazno da je od srca Iskra ja sam negde imala tih budalastina krsa ali mi se ne da sad traziti ovo sam slucajno sad videla ahahahah jos malo i mi cemo da se iskokamo kao ove kokice ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) to sam i muzu stavila posto je cele nedelje po ovoj vrućini bio napolju takav mu je posao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
a debilko sto si tako miran...sta ti se desilo.??..samo uskaces, pazis i pratis sta ces reci??? kako covjek moze u procjeni da pogrijesi...sav si mi nekako "ogranicen", imala sam drugi osecaj u vezi s tobom i pisanjem na nekim forumima..a i "glasovno" imao si druge "opcije" u razmisljanju, ovdje si vidim skorz na skroz ogranicen....
Cemu to sluzi?, reci mi mozda i ja nesto naucim...
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Пријатељи: Astra, Banana-Men, Iskra, Marea, MrPhact, Nikita, Senka, Trile, лаку ноћ вам желим. Још сутра сам на одмору, а од понедељка опет на посао... Морам да се навикнем на рано устајање. Баш сам се наспавао. Ако остане мој ник, то је зато што сам трипут покушао да се улогујем, нешто није хтело, вероватно ће неки лог остати... Љубим вас! ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
eto pocelo da grmi fffffffffffff sad ce da krene cirkus ....
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mad nocka i lepe snove ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
MAD BOOKSELLER je napisao: Пријатељи: Astra, Banana-Men, Iskra, Marea, MrPhact, Nikita, Senka, Trile, лаку ноћ вам желим. Још сутра сам на одмору, а од понедељка опет на посао... Морам да се навикнем на рано устајање. Баш сам се наспавао. Ако остане мој ник, то је зато што сам трипут покушао да се улогујем, нешто није хтело, вероватно ће неки лог остати... Љубим вас! ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Mad laku noc i lepe snove ti zelim , ako ces moci da zaspis od vrucine jer ja svaku noc kao da sam u lunaparku na nekom ringispilu ....vrtim se na krevetu ahahahhaah ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Nikita je napisao: eto pocelo da grmi fffffffffffff sad ce da krene cirkus .... ma da i kod nas će odoh i ja polako u krevet bio je ovo dug dan devojke laku noć i lepe snove :*
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Iskra laku noc lepe snove ljubac
|
|
|
|
|
|
|
|