| Autoru |
Poruka |
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) , ma trci bree, samo trci...vidis kako ne znaju nis', tako se guza ne smanjuje,,,samo se oblikuje... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
ma naravno ima da bude cvrsta samo tako .... ma kud da se oklembesim sa 38? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) onda sta cu sa 70 ? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Marea je napisao: [zenskismeh.gif] , ma trci bree, samo trci...vidis kako ne znaju nis', tako se guza ne smanjuje,,,samo se oblikuje... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) sad sam htela da kažem ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

|
Jeste, tacno tako...to je to...zivela guza.. ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
kakva fiskultura večeras ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Искрена, љуби те твој друг! Увек ми је лепо кад те видим. Никац, немој овако касно да окачињеш тужне песме. После не можемо да уснимо. Шабан баш научио ћеру да сетно пева... А Мара нам је вечерас распевана, као да је лепо расположена. За све даме цветићи... ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Niki hahahha to sam i ja stavila pre neki dan hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|