Autoru |
Poruka |
sosa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Maj 2013, 23:36 Postovi: 464
|
Statistika kaze muskarci voze cesce,zene su pazljivije.Kako vi gledate na to,ko su bolji vozaci?Ili mislite da je to individualno,da su podjednako dobri?
Ja se slazem,zene su pazljivije..valjda onda i bolje voze..
_________________ Dok ti spavaš neprijatelj ne spava. Zato spavaj što češće i što duže, nek' neprijatelj crkne zbog nesanice.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Individualno...nema pravila. Znam i jednih i drugih koji su izvrsni vozaci, ali znam i onih koji su losi da je to za nepovjerovati...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Podjednako.... Ali neke zene su posebno smjesne kad se parkiraju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
sosa je napisao: Statistika kaze muskarci voze cesce,zene su pazljivije.Kako vi gledate na to,ko su bolji vozaci?Ili mislite da je to individualno,da su podjednako dobri?
Ja se slazem,zene su pazljivije..valjda onda i bolje voze.. ili ne znaju da voze..pa su zato pazljivije?  mislim da ne moze da se generalizuje..svakako je individulano..ima i dobrih i losih..nevezano za pol..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
podjednako
ima i muskaraca koji voze kao ludjaci i ne interesuje ih nista sem toga da jurcaju kao pomahnitali , a gas guraju do patosa...jer znate bitnio je adrenalin , e to je cool , macke padaju na brzu voznju , kabriolet i neki teski narodjnjak koji pici iz zvucnika pfffffffffffffff
a ima i zena naravno koje se ponasaju kao da su odlepile ...
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
žene, vozaju na veliko 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ja sam bolji vozaci
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|