| Autoru |
Poruka |
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ma da, reci joj sad
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pa rekla sam joj ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Grad polupao krovove Inđije, 30 ljudi povređeno Od posledica jakog nevremena i grada veličine guščijeg jajeta koji je večeras zatekao mnoge žitelje Inđije na ulicama povređeno je više od 30 ljudi.Prema rečima Igora Nedeljkovića, dežurnog lekara u Hitnoj pomoći Inđije, za pomoć se do 23 sata obratilo više od 30 građana koji su zadobili kontuzije glave ili povrede ekstremiteta. Na sreću, kaže on, niko nije teže povređen. Grad veličine guščijeg jajeta, koji je večeras, u dva navrarta zapljusnuo Inđiju naneo je ogromne štete žiteljima ove sremske opštine. Prvi talas je naišao oko 22 sata i 15 minuta, a nakon petnaestak minuta i drugi. Mnoge šoferšajbne na automobilima su polupane, a gotovo da nema kuće na kojima nisu stradali crepovi ili prozori. ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
auu .. nazdravlje ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
Vece svima..i Srecna Nova... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Marea dobro vece A sto se tice one vesti od malo pre , da situacija bude jos gora sutra imaju seosku slavu a narod izasao i veceras da se druzi i da slusa muziku .... Rekla sam ja da posle ovakvih vrucina nikad cobanska nije pala 
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

|
|
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Koju muziku, a možda je to Božja kazna?
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

|
debilko kome se obracas? ako je meni, cuti, ne bleji i poskoci..op cup.. ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|