Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Mar 2024, 11:49


Autoru Poruka
Nina
Post  Tema posta: Re: Sa domaćih TV ekrana  |  Poslato: 02 Sep 2012, 16:51
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
RUŽIČASTO: “Pink” televizija predstavila novu šemu

Željko Mitrović otkrio adute i nove TV "bombe" za sezonu 2012/13. Najavljeno čak 36 formata, smanjenje narodnjaka i veliki povratak pop i rok muzike

Slika

Televizija “Pink“, na čelu sa predsednikom Željkom Mitrovićem, danas je predstavila programsku šemu za sezonu 2012/2013. Na veoma zanimljivoj prezentaciji prvi čovek “Pink media group”-a najavio je deset novih projekata, kao i redizajn same televizije.

U prvi planu ističe se bogat serijski program, predvođen kultnim “Top Gear”-om, ultraaktuelnom serijom “Pablo Eskobar”, kulinarskim blokbasterom “Prvi kuvar Srbije”, najgledanijom turskom serijom svih vremena – “Sever i jug”… Osim toga, novitet sezone na “Pinku” je najavljeno smanjenje emisija narodne muzike, i veliki povratak pop i rok muzike.

- Dugo smo analizirali kako da još više proširimo dijapazon gledalaca, a na osnovu toga smo smo izabrali takve formate koji će povećati broj publike starosti od 18 do 49 godina. Imamo čak 36 formata u sopstvenoj produkciji, od kojih su deset potuno novi. Želeli smo da ove sezone nastupimo sa sloganom “Gledajmo domaće”, ali je ipak pobedio moto: “Znamo se” – rekao je Željko Mitrović, predsednik “Pink media group”-a i generalni direktor televizije.

Kao što smo već napomeli, gledaoci ružičaste televizije imaće priliku da uživaju uz bogat serijiski program. “Pink” je otkupio legendarni “Top Gear”, koji je jedan od najpopularnijih britanskih šoua svih vremena.

Osim dogodovština Džeremija Klarksona, Ričarda Hemonda, Džejms Meja, auditorijum će imati priliku da gleda popularnu kolubijsku seriju “Pablo Eskobar”. U pitanju je najskuplja serija španskog govornog područija, koja će startovati tokom jeseni. Ima 70 epizoda i pojavljuje se neverovatnih 1300 glumaca.

Tu je najgledanija turska serija svih vremena, “Sever Jug“, koja će početi sa emitovanjem 2. septembra. “Pink” televizija sprema i dve nove serije domaće proizvodnje, i to “Zvezdara”, u režiji Dragoslava Lazića, i “Krugove moći”, po tekstu Žarka Jokanovića.


U novoj sezoni gledaoci će takođe imati priliku da gledaju dva nova velika muzička šou programa, “Vip room” (voditelj će biti Boško Jakovljević) i “Stotka” koju će voditi glumac Bane Tomašević). Oni će biti namenjeni urbanijoj populaciji.

Novu programsku šemu “ružičaste” televizije činiće i kolažna emisija “Pink target”, kao i šou kviz “Slaži ako smeš”, sa Brankom Nevistić. Kada smo kod rijalitija, publika će gledati “Prvog kuvara Srbije”, odnosno “Đavolju večeru”.

Za drugu polovinu sezone 2012/2013. najavljena su dva, trenutno najveća, planetarna projekta “Perfect bride” i “Voice”, od kojih se očekuje da budu potpuni hit s početka iduće godine.

Željko Mitrović je, kao što smo naveli, predstavio i redizajn televizije koji se veoma dopao mnogobrojnim predstavnicima medija. Dizajn je dosta mordenizovan, a promenu će pretrpeti čak i čuvena “flekica”.

- Pokušali smo da napravimo najbolji dizajn u regionu, uz želju da zadržimo pažnju starih gledalaca, ali i da oni gledaoci koji do sada nisu bili uz “Pink” sada se opredele za ovaj kanal, prihvatljiv sada svim generacijama i svim sredinama – rekao je Petar Pašić, čuveni producent, direktor firme “Doktor Frajd”, koja je radila mnogobrojne kampanje u Srbiji (“MTS”, “Nestle”, “Beohemija”), Engleskoj, Španiji, Kipru, Indiji…

Svi voditelji “Pinkovih” emisija bili su na svojim štandovima gde su u okviru malog sajma “ružičastih” formata predstavljali svoje projekte. Među novim licima našao se i glumac Bane Tomašević, koji je po prvi put predstavljen kao pojačanje “Pinka”.



Telegraf


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Sa domaćih TV ekrana  |  Poslato: 05 Sep 2012, 19:12
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Povratak na male ekrane: Boško Jakovljević vodi emisiju “VIP Room”

Slika

Jedno od zaštitnih lica Pink televizije, Boško Jakovljević, ponovo se vraća na male ekrane. U novoj programskoj šemi ružičaste televizije poznati voditelj biće domaćin emisije “VIP Room”. Ovaj muzički šou pretenduje da postane najpoznatiji na Balkanu – najveća studijska scena ikada napravljena na ovim prostorima, najveći svetlosni park ikada upotrebljen za jedan šou i najveći broj statista u publici. A na sceni najveće zvezde Balkana izvodiće svoje najnovije numere sa vrhunskom koreografijom. Pored toga, autori su pripremili i niz zanimljvih rubrika. Deo emisije je i Chek IN – igrani program u kojem učestvuju četiri mlade glumice. Na sceni će defilovati i zvanično najlepše devojke beogradskih klubova koje će birati tri najzgodnija momka u gradu. U prvoj emisiji gosti Boška Jakovljevića biće Nataša Bekvalac i Željko Joksimović.


Hello

_________________
Slika


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Sa domaćih TV ekrana  |  Poslato: 10 Sep 2012, 19:41
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
TV jesen: bajate serije i kulinarske emisije

Na Pinku poznati kuvaju, na Prvoj počinje „Prvi glas Srbije”, a u jesenjoj televizijskoj šemi nas očekuju i nova sezona „Ja imam talenat”, novo TV čedo „Stotka” koje će voditi glumac Bane Tomašević, kao i „Pink target” sa Aleksandrom Jeftanović. Sreća pa u TV šemu zaluta i poneka serija.

Slika
Aleksandra Jeftanović se vraća na male ekrane s tok-šouom „Pink target"


EKRAN - Sudeći prema najavama domaćih televizija, ove jeseni uz TV ćemo neograničeno jesti, pevati i igrati.

U novoj sezoni na Pinku gledaoci će imati priliku da gledaju dva nova muzička šou-programa - „Vip room” sa Boškom Jakovljevićem i „Stotku” sa Banetom Tomaševićem.

- „Stotka” je novi muzički šou s elementima tok-šoua. Uvek će biti neki gost u emisiji. Prvi put ću se oprobati kao voditelj i jako sam uzbuđen zbog toga. Mislim da je ovo još jedan novi glumački zadatak i izazov u mojoj karijeri. Inače, u emisiji neće biti narodne muzike, već samo zabavne - rekao je Bane Tomašević.
Najavljena je i kolažna emisija „Pink target”.

- To je tok-šou na određenu društvenu temu. Sve je tanja linija između estrade i politike i želim sa pravim sagovornicima da pričam na tu temu i postavim sva ona pitanja koja zanimaju gledaoce - rekla je Aleksandra Jeftanović o svom povratku na male ekrane.



Šta najviše gledate na televiziji?
Filmove i serije
33%
Sport
21%
Informativni i dokumentarni program
12%
Muzičke emisije
3%
Ništa
30%
Ukupno glasova: 321


Slika

Dragan Ilić: Najave pompezne, a televizije nemaju novitete | Foto: D. Milenković



Novitet na B92 je emisija „Siti i vitki” koji će u paru voditi manekenka Tamara Paunović i glumac Sergej Trifunović. Njima će se na zadatku pridružiti i profesionalni kuvari, uz čije savete će se veštini korisnog i brzog kuvanja pored gledalaca naučiti i sami voditelji.

Ipak, pored mnoštva najava, čini se da na domaće televizije ne stiže ništa sveže.

- Uprkos pompeznim najavama, domaće televizije nemaju mnogo novog da ponude u tzv. jesenjoj šemi. Istini za volju, TV sezona danas nema onaj tradicionalni letnji prekid, jer borba za rejtinge traje neprekidno - kaže poznati „TV manijak” Dragan Ilić .

On objašnjava zašto su mu jedine novine u jesenjoj televizijskoj šemi filmovi i serije, kao i utkamice.

- Osim reklama za emisije koje ste već gledali, TV programi nam daju bajate strane serije i programe koje su prosečni gledaoci sa bilo kojim kablovskim paketom već gledali. Zato je za mene jedina prava informacija o jesenjoj šemi ona koja govori o filmskom i serijskom programu, a tu treba dodati i utakmice Lige šampiona i Kupa UEFA. Ostatak programa je čisto popunjavanje - telešop - kaže TV Manijak.


Počeo „Prvi kuvar Srbije"
GURMANI - Prva emisija novog takmičarskog šou programa Pink televizije, „Prvi kuvar Srbije“, emitovana je sinoć. Dvadeset VIP takmičara će se tri meseca boriti za laskavu titulu „Naj kuvara“ i nagradu od deset hiljada evra. Sa prvim zadacima najbolje se izborila Bojana Stojković, supruga golmana Vladimira Stojkovića, a koju je nagradu dobila gledaoci će biti u prilici da saznaju u večerašnjoj emisiji.


24sata


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Sa domaćih TV ekrana  |  Poslato: 21 Sep 2012, 12:49
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Siniša Medić i Anastasija Buđić u novoj emisiji Glamur na Hepi TV

Emisiju Glamur, koja će pratiti svaki korak naših poznatih ličnosti, uređivaće voditelj Siniša Medić, a u tome će mu pomagati i starleta Anastasija Buđić.

Slika

Pored Siniše, deo ekipe Glamura biće i starleta Anastasija Buđić, koja će uređivati prilog Iz mog ugla, gde će pričati o nekim svojim doživljajima i približiti gledaocima neke interesantne teme.

- Zašto da se ne oprobam i u ovome, znam da ću to dobro da radim – rekla je Anastasija Buđić, zbog koje će, očekuje se, mnogi gledati ovu emisiju.

Ovaj voditeljki par, biće pun pogodak, jer se očekuje mnoštvo priloga sa najskivenijih mesta i o najintersantnijim ljudima naše javne scene.

- Ono što sigurno kriju, mi ćemo objaviti. Toliko godina u ovom poslu učinilo je da znamo i gde đavo spava. Sa Anastasijom odlično sarađujem, tako da verujem da će ovo biti neverovatna emisija, sa mnogo ekskluziviteta, što je veoma važno. Nije lako doći prvi do informacija i slika koje su tražene. Gledaoci će uživati u ovoj emisiji, jer neće biti ni blizu onima koje se emituju na domaćim televizijama. - rekao je Medić.

Emisija će se emitovati svakog radnog dana u 16:10h.


Story

_________________
Slika


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Sa domaćih TV ekrana  |  Poslato: 02 Okt 2012, 14:19
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
“Jagodići” od 8. oktobra na RTS-u

Javni servis na jesen najavljuje emitovanje samo jedne nove serije. Možda se desi da do kraja decembra bude prikazana mini-serija “Zverinjak”, ali to još nije potvrđeno

Slika

RADIO-televizija Srbije najavila je od 8. oktobra prikazivanje serije “Sva ta ravnica” (premijerno prikazivana na TV Pink), kao uvod gledaocima u novih 12 epizoda priče o uglednoj srpskoj porodici pod nazivom “Jagodići” (premijera je zakazana za 21. oktobar i prikazivaće se nedeljom u 20.05).

“Sva ta ravnica” nastala prema scenariju Đorđa Milosavljevića, a u režiji Miroslava Lekića, emitovaće se svakog dana u 20.05 na RTS 1 i prema rečima Marka Novakovića, urednika serijskog programa Javnog servisa, očekuju veću gledanost nego na konkurentskoj televiziji.


- To je kvalitetna serija i radujem se što će gledaoci naše televizije imati priliku da je pogledaju - kaže Novaković i dodaje da se kvalitet serije “Jagodići” kao nastavak “Ravnice” nije nimalo urušio, čak naprotiv rediteljski, glumački i što je najbitnije produkcijski je možda i bolja.


JUTARNJI ADUTI

Urednik serijskog programa za jutarnji termin, radnim danima od 9.00, najavljuje odlične serije koje su bile aduti televizije Beograd. Tako ćemo od 4. oktobra gledati “Levake” u režiji Aleksandra Đorđevića iz 1970, zatim hit iz 1995 “Složna braća” u režiji Olega Novkovića, Neleta Karajlića i Nikole Pejakovića, “Volim i ja nerandže... no trpim” (1992) reditelja Zdravka Šotre...

Ipak “Jagodići” će biti jedina premijera na RTS ove godine, iako je najavljeno prikazivanje serija “Šešir profesora Koste Vujića” i “Montevideo, Bog te video”. Možda se desi da do kraja decembra bude prikazana mini-serija “Zverinjak”, ali to još nije potvrđeno.

- Nažalost, zbog teške finansijske situacije koja je zadesila našu kuću nismo u mogućnosti da, kao nekada, emitujemo toliko premijera u kratkom periodu - kaže Novaković. - Ranije smo subotom i nedeljom prikazivali nove serije, ali sada ćemo to raditi samo nedeljom. Pošto su “Jagodići” na programu narednih 12 nedelja, tačnije do Nove godine, “Šešir profesora Koste Vjića i “Montevideo, Bog te video” ostaju za početak naredne godine. Za 2013. smo obezbedili i mini-serije “Led” i “Ustanička ulica”

Subotom će, kao i radnim danima u 20.05, prema rečima našeg sagovornika, puštati reprize popularnih serija. Tako ćemo posle “Mirisa kiše na Balkanu” gledati “Svu tu ravnicu”, a zatim “Nepobedivo srce” i “Vojnu akademiju”.

- Želimo da serije ostanu dobrog kvaliteta, a s obzirom na finansijsku situaciju, nismo više u mogućnosti da proizvodimo toliko serija - objašnjava Marko Novaković. - Zato sada sem “Ravne gore” ne snimamo ništa.


Novosti


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Sa domaćih TV ekrana  |  Poslato: 07 Okt 2012, 19:26
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
”Šešir profesora Koste Vujića” uskoro kao serija na RTS

Film “Šešir profesora Koste Vujića” reditelja Zdravka Šotre naišao je na veliku pažnju publike, što zbog sjajne glumačke postave na čelu sa Aleksandrom Berčekom

Slika

FILM “Šešir profesora Koste Vujića” reditelja Zdravka Šotre naišao je na veliku pažnju publike, što zbog sjajne glumačke postave na čelu sa Aleksandrom Berčekom, što zbog tople ljudske priče o jednoj uspešnoj generaciji, koju je vrsno napisao Milovan Vitezović.

Pune bioskopske sale govore o uspehu filma, ali producent “Košutnjak filma” Zoran Janković nije se tu zadržao. Želeo je da i gledaocima koji nisu bili u mogućnosti da pogledaju film na bioskopskom platnu omogući uživanje u ovom ostvarenju, pa je napravio seriju, koja će se emitovati na RTS.


- Drago mi je što je film zainteresovao publiku širom Srbije, pa i van naše zemlje - kaže Janković. - Trenutno smo u dogovoru sa distributerom da prikažemo “Šešir” u gradovima u kojima ne rade biskopi, zbog pokvarene opreme. Nabavićemo elektronsku HD opremu i organizovati projekcije u skoro 35 gradova (Kostolac, Smederevska Palanka, Bečej, Kikinda, Požarevac...) Imaćemo i školske projekcije, a onda sledi serija od sedam ili osam epizoda. Još smo u dogovorima sa RTS i za nekoliko dana znaćemo tačan datum emitovanja i broj epizoda.


ZAUVEK U SRCU

- TREBALO bi i Siniša Pavić da počne da piše sceario za novu seriju. Lično bih voleo da se okrene opet porodičnoj priči na kakvu smo naivkli od njega - ističe Zoran Janković i dodaje da planira saradnju i sa Vesnom Dedić. - Želja nam je da njen roman “Zauvek u srcu” ekranizujemo, ali ćemo morati da sačekamo da se finansijska situacija popravi - zaključuje Janković.

Janković kaže da je od Milovana Vitezovića i zatražio da napiše scenario za seriju. Tako da je odmah snimana serija, od koje je napravljen film.

- Letos smo se bavili montažom. Biće to bogata i dobra serija sa mnogo više detalja, dobrih glumačkih rola. Svaka epizoda je ispunjena toplom pričom, ali i humorom i mladi glumci, koje ste videli samo na tren u filmu, u seriji imaju značajne epizode - objašnjava producent.

Janković obećava da će publika osim “Šešira profesora Koste Vujića” videti još kvalitetnih filmova iz njegove produkcije, kao i serija na koje su već navikli od “Košutnjak filma”.

- Trenutno radimo igrani film sa Fakultetom dramskih umentosti. Osmoro mladih reditelja sa četvrte godine režije pozvalo nas je da im pomognemo da snime film pod nazivom “Gde je Nađa”. Zasada nam je želja da pomognemo mladima da diplomiraju, a možda ovaj film doživi i bioskopsku distribuciju - kaže producent.

Janković, koji je već poznat po stvaranju filmova i serija po istorijskim događajima, poput dokumentarnog serijala “Gde cveta limun žuti”, “Kneževina Srbija” i “Kraljevina Srbija” uhvatiće se ukoštac i sa novim istorijskim dešavanjima. Ali o tome će više govoriti kada sklopi dogovor sa autorima koji će film realizavati.


Novosti


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Sa domaćih TV ekrana  |  Poslato: 22 Jun 2013, 16:09
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
RTS Digital: Premijere tokom leta

Zaljubljenicima plesnog, baletskog, koncertnog, filmskog i dokumentarnog programa RTS digital priprema baš za vrele dane velike poslastice

Slika

LETO je upravo počelo i ono je, nekako po navici, rezervisano za odmor i uživanja, ali zaljubljenicima plesnog, baletskog, koncertnog, filmskog i dokumentarnog programa RTS digital priprema baš za vrele dane velike poslastice. Zaljubljenici ovakvog sadržaja uživaće u celodnevnoj ponudi kulturnih i umetničkih sadržaja, a najavljeno je mnogo premijera.


- Letnji muzički program RTS digital obeležiće premijerni dokumentarni muzički strani program - priča za “Novosti” dr Tatjana Ćitić, odgovorna urednica, i najavljuje priče o grupi “Yello”, kultnom bendu “Sonic Youth”, a posebno dokumentarni film “Nemirni putnik”, roadmovie koji prikazuje život i razmišljanja poljskog pijaniste Pjotra Anderševskog.

Vrhunske muzičke teme gledaoci će čuti na koncertima Berlinske, Čikaške i Moskovske filharmonije, ali moći će i da pogledaju serijale koncerata iz švajcarskog grada Verbije ili kultnu scenu “Rok D’anteron”.

U terminima rezervisanim za operu sa Digitala najavljuju najpoznatija dela u izvođenju reprezentativnih operskih ansambala i u novim produkcijama, među kojima su “Aida” ili “Persefona” Igora Stravinskog.

- Ovog leta visokokvalitetnim koncertima strane proizvodnje pridružuju se i snimci koncerata nastali u produkciji Muzičke redakcije RTS-a - otkriva nam urednica Digitala. - Naravno, dokumentarni program je i ovog leta, na programu sedam dana u nedelji, a posebno bih najavila premijere čudesnih priča iz Tretjakovske galerije. Serijal “Muzeji sveta” otkriće stalne postavke i depoe najznačajnijih muzejskih prostora na svetu.

Za istinske sladokusce, RTS digital priprema serijale “Palete” o slikarstvu, zatim “Kontakte” o najznačajnijim autorima svetske fotografije, “Dizajn” vodič kroz estetiku svakodnevnih, upotrebnih predmeta.

- Posebna pažnja biće dodeljena dokumentarnom programu inspirisanom kulturnim blagom Panonije u serijalu “Svedoci vekova”, filmu “Ikona Uroša Predića”, autora Vladimira Karlovica, kao i seriji “Kroz ravnicu”, posvećenoj umetnosti, istoriji i kulturi Banata - kaže za kraj naša sagovornica.


CIKLUS MOPASANOVIH PRIČA

KANAL kulture i umetnosti vikendima donosi i osveženje i u filmskim i serijskim sadržajima, a prema rečima Ćitićeve to je novi ciklus Mopasanovih priča sa još osam večitih pitanja o ljudskom moralu, zatim iskušenja, uspehe i ljubavi Tare Vebster i njenih prijatelja u seriji ”Plesna akademija”, ali i drame, romantične komedije i krimi priče u biserima engleske i francuske kinematografije.


Novosti

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Sa domaćih TV ekrana  |  Poslato: 26 Jun 2013, 00:39
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
TV Pink: X Factor od jeseni kod nas

Jedan od najpopularnijih formata na svetu “X Factor“ biće emitovan ove jeseni na televiziji Pink

Slika

Jedan od najpopularnijih formata na svetu “X Factor“ biće emitovan ove jeseni na televiziji Pink.


Talenat šou iz produkcije "Frementele" koja je pre ovog formata postavila, našoj publici već poznat, "Ja imam talenat".

- X factor se izdvaja od ostalih sličnih formata po izuzetnim audicijama, borbama među mentorima, spektakularnim nastupima na glamuroznoj sceni, sjajnoj režiji – rekli su nam sa televizije Pink. -Sve to možete očekivati na programu TV Pink, jer će ovaj šou biti realizovan po najvećim svetskim standardima, a snimanje će se obavljati u jednom od gigantskih filmskih studija PFI u Šimanovcima.

Pink televizija će nakon zavrsetka X Factora emitovati i prvu sezonu takmičenja “The Voice”.


Novosti

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Sa domaćih TV ekrana  |  Poslato: 04 Jul 2013, 01:53
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
24 minuta sa Zoranom Kesićem - večeras na Prvoj

Posle dve godine Zoran Kesić se vraća starom jatu - TV Prva u sredu uveče u 21.15 emituje pilot-epizodu nove zabavne emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”

Slika

IZVEŠTAVAO nas je s beogradskih ulica za Studio B, smejali smo se uz “Dezinformatora” na Metropolisu, s “Fajront republikom” na TV Prva osvojio je širu publiku, a onda je nestao iz medija. Posle dve godine Zoran Kesić se vraća starom jatu - TV Prva u dredu uveče u 21.15 emituje pilot-epizodu nove zabavne emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”.



- Ovo u sredu uveče je probni balon, pilot-epizoda da vidimo da li će se ljudima svideti i hoćemo li od septembra dobiti stalni termin - otkriva Kesić. - Slično je “Dezinformatoru”. S “Fajront republikom” sam se odmorio dovodeći ljude i bendove koje volim, ali gledaoci, čini mi se, više vole da kritikujemo društvo. Pa, evo, tema za kritiku je napretek.

* Kako će “24 minuta sa Zoranom Kesićem” izgledati?

- Sedim u super studiju informativne redakcije i komentarišem aktuelne vesti iz svih sfera društva. Zapravo, tumačim ih pokušavajući da proniknem u njihovu suštinu.

* Radite to udruženim snagama?

- Ušao sam u koaliciju s ekipom “Njuz neta”. Zajedno smo jači. To je nova energija, momci su sjajni i jedva čekam da vidim šta se sve može izroditi iz ove koalicije.



ŠTA NAS LIČNO POGAĐA?

SVAKA emisija ”24 minuta sa Zoranom Kesićem” analiziraće zanimljivosti iz nedelje za nama i imaće gosta s povodom. - U večerašnjoj pilit-epizodi gostuje Vladimir Arsenijević - otkriva Kesić. - Izdao je novi roman i organizuje književni festival ”Krokodil”, pa imamo povoda za razgovor. Uz to, analiziraćemo vesti vezane za dobijanje datuma za početak pregovora, skandal s prijemnim ispitima, novu zabranu prodaje alkohola posle 22 sata... Sve što nas lično pogađa, naročito ova zabrana!



* I ponovo ste na TV Prva?

- Niko se tu nije svađao. “Fajront republika” je išla tri sezone, bilo je oko 120 epizoda i došlo je do zamora materijala. Kvalitet više nije bio zadovoljavajući. Sada je došlo vreme za nešto novo, jer nema emisije u našim medijima koja se na tako inteligentan način bavi humorom.

* I tokom protekle dve godine niste prestajali da zabavljate publiku, ali mimo studija i kamera, na bioskopskim scenama.

- Naše priredbe “Fajront republika 3D” nameravamo i dalje da pravimo. To je drugačije, nema veze sa emisijom.

* Sudeći po odelu - “uozbiljili” ste se?

- Gledaoci koji su navikli da me gledaju neformalnog, mogu se iznenaditi - moj novi izgled je veoma elegantan. Imam i kravatu. Ranije sam se zezao, a sada se ozbiljno zezam!

* Da li vaš novi izgled proizlazi iz novonastalih situacija, uskoro se ženite, čekate dete...?

- Pa, da, nekako se potrefilo. Šalimo se da smo uradili ribrending mene u skladu s porodičnom situacijom. Vreme je za kravatu i stalnu platu!


Novosti

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Sa domaćih TV ekrana  |  Poslato: 05 Jul 2013, 02:18
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Pink spremio iznenađenja: “Farma” ponovo u septembru! Zeka umesto Dragana Nikolića!

Slika

Peta sezona “Farme”, dva svetski najpopularnija talent šou programa “X factor” I “The Voice”, najgledanija turska serija u regionu “Sila” I povratak kviza “Multimilioner” glavni su aduti nove sezone TV Pink.
Zvanično najgledanija televizija u Srbiji, Bosni i Hercegovini i najpopularnija u Crnoj Gori pripremila je najraznovrsniji i najatraktivniji program do sada.
Sezona počinje već u prvim septembarskim danima, kada će se u Lisoviće useliti novi farmeri. Produkcija obećava još jednom odličan kasting koji će privući kao i do sada milionski auditorijum i potući rekorde koje je postavila “Farma 4” čija je završnica pred nama.
Prijave za talent šou program “X factor” su već počele, kao i spekulacije ko će biti mentor budućim mladim zvezdama. Pobednika očekuju album, turneja, ugovori sa “Sony music” I “City records”-om u vrednosti od 200.000 eura. A čim se završi ovaj šou, započinje drugi, takođe veoma popularan “The Voice” koji se prikazuje u čak 53 zemlje sveta. Dok je u “X factoru” pored pevanja potreban, šarm I harizma, “Voice”-u kao što i naziv govori odlučuje isključivo pevački talenat, jer mentori ne mogu da vide takmičare.
Fenomenalni rezultati u susednoj Hrvatskoj obećavaju visoku gledanost turske serije “Sila” čiji start se očekuje polovinom naredne sezone. Naime, u ovoj zemlji serija o prisilnoj udaji na Istoku devojke vaspitane u zapadnom maniru privukla je blizu 40% publike.
Posle jedne godine pauze, na TV ekrane se vraća licencni kviz “Multimilioner”, jedini u kojem se zarađeni novac odmah odnosi kući. Nova sezona donosi scenografsko osveženje, ali i novog voditelja, već dobro zapamćenog u kvizovima, Ivana Zeljkovića.
Dogovorene su i nove sezone već godinama popularnih emisija: “Sve za ljubav” (deveta sezona), “Zvezde Granda” (osma sezona), “Paparazzo lov” (peta sezona), “Bračni sudija” (treća sezona), “Magazin In” (jedanaesta sezona), “Nedeljno popodne” (deveta sezona), “Grand šou” (petnaesta sezona)…
Sve ove najave obećavaju uzbudljivu jesen, zimu i proleće na TV Pink.


svet

_________________
Slika


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 64 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   


Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker