|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
SHE je napisao: spucale me emocije sta cu! Cuj to,i zato si Lažu spićkala,,,,auuuj
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
pa da!iz najboljih namera!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: pa da!iz najboljih namera! Mislis,dakle,da je to dobro za nju,i onda si je najurila!?
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46373
|
SHE...šta je bilo...što si dirala Lazu???
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
mislim kako god ti to cudno izgledalo,tome su me naucili ovdasnji forumasi pocev od tw,caneta,megi,pa i tebe,da ne nabrajam onog papkatrileta i ostale s tom razlikom sto se moje namere razlikuju od vasih,nekad covek uradi nesto za dobrobit neciju,al ne ono seljacki bez objasnjenja Muka mi je pitt kad moram da se suzdrzavam da te ne uvredim,zato plizz imaj razumevanja i ne cackaj pogresnu zenu
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahaha she jaooooooooooo koje namere sigurno ima neko nameru da te dovede do oltara i onda ostavi tvoj problem je sto su svi zli a samo ti dobra i bez mana a u tripu si vec godinama zamisli da radis kao tajni agent ti ne bi spavala nikako , samo bi se tripovala da su te provalili, da te prate i da zele da ti se osvete...plasila bih se i sopstvene senke
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46373
|
SHE...ne vrijeđaj...ako ti se ovde ne sviđa,nemoj ni dolaziti...to je poštenije...
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: mislim kako god ti to cudno izgledalo,tome su me naucili ovdasnji forumasi pocev od tw,caneta,megi,pa i tebe,da ne nabrajam onog papka trileta i ostale s tom razlikom sto se moje namere razlikuju od vasih,nekad covek uradi nesto za dobrobit neciju,al ne ono seljacki bez objasnjenja Muka mi je pitt kad moram da se suzdrzavam da te ne uvredim,zato plizz imaj razumevanja i ne cackaj pogresnu zenu Reci mi zasto si ogorcena i cesto mijenjas raspolozenja,,,,
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
mozes da pises sta hoces,zabole me znas sta Ako nista vise,a nije mnogo dovoljno je,za razliku od tebe,nije me stid da kazem ko sam O.k. Znam,tvoji prijatelji te poznaju,pa dobro nek tako i ostane,al nemoj da mi lelomudas neke gluposti Ne zanima me,kruzok sitnih dusica u kome ce svi misliti ko jedan
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Je l te drma PMS ako da, onda ti je oprosteno sve sto si napisala iznad Mozes i ti da pises sta hoces, msm to se vec zna napamet da su svi losi i bez duse samo si ti cista suza a znas ti ko sam, kao i drugi koji trebaju  samo tvoj problem je sto svi lazu samo ti istinu kazes Zao mi je al ovaj put si ti ta koja lelemuda.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 363 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|