Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
ajde da ja pitam jos samo 2 pa sutra cu narednih 10 ....rekao si imam pravo na 50 pitanja  br 19. Koliko ti je bitna romantika u ljubavi ? br20. Jesi pevao nekoj pesmu ili recitovao neki stih ? Toliko od mene za veceras 
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
romantika, bolje je sa romantikom, to sigurno
stih, jesam, i ovde na forumu, i u RL
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Trile je napisao: romantika, bolje je sa romantikom, to sigurno
stih, jesam, i ovde na forumu, i u RL ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif) hvala ti na odgovore do sutra ....
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
auu Trile ima da utrne na stolici ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
LaYa je napisao: Kako bi se zvala tvoja autobiografija? Najgore jelo koje si ikada probao je? nikako, nemam nameru da pisem autobiografiju dzigerice ne podnosim
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
LaYa je napisao: najbolji koncert na kojem si bio? jedan ulicni svirac na klaviru u Heidelbergu '91
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
LaYa je napisao: Da bi bio srecan potrebno je? Najveca mana ti je? da imas carobni stapis da uradis jednus tvar, koja bi to bila? -mir -svojeglav, ne slusam savete, samo delim -nemam odgovor
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Iskra je napisao: auu Trile ima da utrne na stolici ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) predefinisi pitanje
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Trile je napisao: Iskra je napisao: auu Trile ima da utrne na stolici ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) predefinisi pitanje pa da predefinišem tvrda i neudobna stolica razumeš.. i kad dugo sediš na njoj mislim na stolici desi se šta??? desi se da sav utrneš ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif) pretrneš.. msm kako ti se više svidža ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|