| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahaaaa pisete o toj umetnosti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) to je lako neko napravi pastetu a nama ostane samo da je namazemo na lebac
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
imas tako odlicnih oslikanih? neki to rade fantasticno neki ne valjda ti se nesto svidja vise nesto manje
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
za ljepotu necega moras to znati ocijeniti,ali ja stvarno nikad nisam razumio poeziju,dok uglazbljenu poeziju jesam,jer tu je i muzika,,,
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: SHE je napisao: moje price nisu pokvarene i s namerom da nekog povrede moja slova odisu zeljom za dobrom salom a pravo da ti kazem znam da budem i opaka medjutim i to se oseti
pijem kafu,ne zapricavaj me ja sam iz tvoje price mozes me politi vrelom kafom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pozz svima ![[tztz.gif] [tztz.gif]](./images/smilies/tztz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ja ni ne citam pjesmu vec samo pogledm sliku cim je to kičasto odmah mi se ne svidi
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: za ljepotu necega moras to znati ocijeniti,ali ja stvarno nikad nisam razumio poeziju,dok uglazbljenu poeziju jesam,jer tu je i muzika,,, ama ne pricam o poeziji nego o nacinu na koji je neko prezentira na slici
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
pitaj mene she vidis da pitt nema pojma on zna samo da juri trebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i to je vrsta umetnosti ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: pitaj mene she vidis da pitt nema pojma on zna samo da juri trebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i to je vrsta umetnosti ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) pa dobro reci ti?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
tako isto i slikarstvo,po cemu bih ja znao da je neka slika 50 milijuna Eura ili jedan Euro
|
|
|
|
|
|
|
|