| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
UtherPendragon je napisao: ma cigancicama..nisam nikad imao priliku da merim a radoznalac sam cigance, da ti kupim zlatno lance? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
UtherPendragon je napisao: ma cigancicama..nisam nikad imao priliku da merim a radoznalac sam mali prijavicu ti post
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
cek malo a koja je cigancica, daj nje meni
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
pozdrav svima....SHE pa gde si ti ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
LaYa je napisao: Ћеро, слика је симпатична, са лепо нацртаним пуним столом. Највише због тога и оног старог рецепта за уштипке. Уф, откад нисам јео уштипке. Има преко десет година. Правила ми нана од остатака теста за хлеб. Па врући, са сиром или пекмезом од шљива, домаћим од печених шљива са љуском... Умрла, сирота, и од тада више нисам јео. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ma recept i kako je uklopljeno..ma komplet slika, bas mi je predivna Hvala ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
vuja kojic je napisao: pozdrav svima....SHE pa gde si ti ? pozdrav i tebi ti gde si dete.. nema te nešto il sam ja čorava ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
nisi corava ti si samo slabovida
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jes bate ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Iskra je napisao: vuja kojic je napisao: pozdrav svima....SHE pa gde si ti ? pozdrav i tebi ti gde si dete.. nema te nešto il sam ja čorava ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif) spusti naočare sa glave na oči teto
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
|